Hirdetés

Itt a némileg életre kelt Turbo videókislemeze

Még 2015-ben jelent meg a Turbo Lullabies For Awakening című akusztikus albuma, ami egyben amolyan búcsúja is volt a zenekarnak, mielőtt pihenőre vonult volna. Azóta lényegében nem történt semmi a csapat körül, majd némileg váratlanul kiderült, hogy felvettek három dalt is élőben, hogy Midnight Session címmel, videóként megjelentessék azt. Aztán persze annyira jól esett nekik az újból együtt zenélés, hogy 2017. április 1-én rendes, zajos Turbo-koncert lesz az A38-on. Addig viszont itt a videó-EP, aminek Just Before Dawn dalához ezt fűzte a billentyűs Dure:

Hiányzott már a társaság és nagyon várom a soron következő próbákat. Egy év az hosszú idő tud lenni, ugyanakkor mindannyiunkra ráfért 10 év után egy lélegzetvételnyi szünet. A most megjelenő dal, a Just Before Dawn kapcsán azt hiszem kijelenthetem, hogy véglegesen bővült a Turbo hangszíntár a szitár megjelenésével. Elengedhetetlen adalék lesz ezentúl minden jövőbeli koncerten.

Fentebb, a poszt nyitásában ott a friss a videó, amihez alább csatoltuk az EP másik két felvételét is, hogy teljes legyen a kép.

A posztot az NKA és a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló