Hirdetés

Itt a Budapest Bár koncertszínház DVD-je – Exkluzív részletek a Lángolón


Ma jelenik meg a Tánc című Budapest Bár-lemez színházi átiratának felvétele DVD-n. A számos előadást megélt produkció mellett a kiadvány több extrát, így a Szívemben bomba van című előadást és egy kulisszák mögé tekintő rövidfilmet is tartalmaz. A Lángoló Gitárok olvasói most hat exkluzív részletet is megnézhetnek a videóanyagból, ahol olyanok énekelnek, mint Behumi Dóri, Rutkai Bori, Németh Juci, Lovasi András, Kiss Tibor és Kollár-Klemencz László.

A Tánc című koncertszínházi előadás a 30-40-es évek slágerei alapján készült, bemutatója 2009. októberében volt a Katona József Színházban. Az előadás játéktere a Budapest Bár öltözője, ahol esti találkára gyűlnek muzsikusok és énekesek, és különös játékba kezdenek, ami szándékuk szerint egyszerre burleszk-szerű és abszurd, pimasz, közben laza és könnyed, mint egy mulatói este a múlt század hajnalának békeéveiben. ”Ez az az előadás, amelyben Lovasi hálósipkában panaszkodik arra, hogy milyen kapós a nők körében, Németh Juci sikamlósan vall egy nyári ibolyaszedésről, Behumi Dóri panaszkodik Józsefről és a rossz helyre került női hajszálakról.” – idézi föl a produkciót Farkas Róbert, a Budapest Bár zenekar vezetője.

A Sony kezelésében megjelent DVD-re a koncertszínházi előadáson kívül extraként felkerült a Magyar Televízió 2-es stúdiójában rögzített Szívemben bomba van című 70 perces műsor, valamint egy kisfilm, amely bepillantást enged abba, mi zajlik a színfalak mögött egy-egy koncertszínházi előadás alatt.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
875FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló