Hirdetés
Hirdetés

Itt vannak a jövő évi SZIN első fellépői

Megérkeztek a 2024-es nyárzáró fesztiválra első headlinerei! A Szegedi Ifjúsági Napokat, azaz a Coca-Cola SZIN-t jövőre augusztus 28-31. között rendezik a Szegedi Partfürdő területén, a Tisza-partján. Az már biztos, hogy Armin van Buuren és Kamrad is ott lesz.

Hirdetés

Évek óta biztos pont a hazai fesztiválnaptárban, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok zárja a fesztiválszezont, évről-évre nagyobb érdeklődés mellett.

„Idén már a fesztivál kezdete előtt elfogyott az összes bérlet, meg is kellett növelni a vendégteret, hogy kényelmesen elférjünk”

– emlékszik vissza az elmúlt SZIN-re Kolonics Erika, a fesztivál főszervezője, aki hozzátette, ez a méret, ami még egy „jól élhető közeg”, olyan buli, ahová mindenki szívesen érkezik, és amire mindenki szívesen emlékszik. A Coca-Cola SZIN-re örömmel érkeznek világsztárok is, és ez a hazai pop-rock-rap élvonalának nagy „gyűjtőhelye”, ahol elbúcsúztatják a buliévadot. Mintegy 200 koncert, Tisza-parti fesztiválfeeling, mindez Szeged belvárosától egy lépésre – mi kell ennél több?!

A nemzetközi sztárok sorából kettő tehát már nyilvánossá is vált.

Armin van Buurent a zene iránti féktelen és könyörtelen szenvedély hajtja. „Ez nem csak a zene iránti szeretet, ez a szenvedélyem. Túlmutat a kedvelésen, és túlmutat a hobbin. Ez egy életmódról szól. A zene alapvető fontosságú az életemben” – mondja a trance mozgalom “zászlóvivője”. És valóban, az EDM egyik legbefolyásosabb alakjának tartott művész állandóan mozgásban van, akár a stúdiójában alkot zenét, akár úton van a világ legnagyobb klubjai és fesztiváljai között. A holland világsztár jövőre a Coca-Cola SZIN-re érkezik.

Hatalmas sikerrel katapultált a toplisták élére I Believe című dalával Tim Kamrad, és meg sem állt a világhírnévig a lengyel származású, német előadó. Kamrad zenei stílusa a pop, az RnB és néha még a rock között helyezkedik el. Az ifjú zenész-zeneszerző-énekes már korán elkötelezte magát a zenével, és korábban így nyilatkozott:

„Mások, az én koromban autót vásárolnának. És én? Én megcsináltam és kiadtam a zenémet.”

Ezt fogjuk a nyárzáró bulin majd meghallgatni.

További részletek a SZIN weboldalán! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,003KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,870FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók