Hirdetés

Itt vannak a 2022-es Fonogram-jelöltek, és a szokásos lángolós szavazás

2022. április 30-án, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, hogy a 18+1 kategóriában odaítélt Fonogram – Magyar Zenei Díjat ki nyerik meg.

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) közel három évtizede minden évben odaítéli a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak az őket megillető szakmai elismeréseket. 2022 sem lehet kivétel, ráadásul Fonogram – Magyar Zenei Díj néven idén 19. alkalommal hirdetnek majd győzteseket.

Interaktív műsorfolyam április 30-án, szombaton egész nap, amelynek során az egyes zenei kategóriák nyerteseire online videók formájában derül fény. Az eseményt a www.fonogram.hu oldalon, a Fonogram Facebook-oldalán, az Instagram-profilját, illetve a TikTok-videókon lehet követni.

A zenei szakemberekből, újságírókból és zenészekből álló, összesen 25 tagú szakmai zsűri az első körös szavazás során a beérkezett mintegy 1400 nevezés közül választotta ki a 18 kategória 5-5 (holt verseny esetén 6) jelöltjét. Közülük kerülnek ki a második forduló voksainak összesítését követően a nyertesek.

Szóval itt van a jelöltek listája, amit a Lángoló szókásához híven megfuttat az olvasók között is, hogy szerintük kik érdemelnék a díjat. Idén is, ahogy a korábbiakban, csak a magyar kategóriákkal foglalkozunk.

Disclaimer: a Fonogram zsűrijének egyik tagja a Lángoló szerkesztője, Juhász Edina.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk