Hirdetés

KAMWA – Itt egy új Meszecsinka-videó a kobucis koncert elé

Lángoló Premier

A Meszecsinka is visszatér a színpadra, és ezt most egy olyan új dallal ünneplik meg, ami koncertverzióban kerül először a közönség elé:

Hirdetés

“2018-ban játszottunk az oroszországi KAMWA fesztiválon, amelyet az Észak-Urál hegységben rendeztek meg. A finnugor törzsekre is emlékező hely komoly nyomot hagyott bennünk, amelynek egyik eredménye ez a kompozíció. Ez az első megjelenése, egyelőre koncertverzióban. Az már biztos, hogy fel fog kerülni az új albumunkra, amelynek felvételét már elkezdtük. Az itt látható előadás 2020 legizgalmasabb koncertjén, a litvániai MJR Fesztiválon lett rögzítve. A Mėnuo Juodaragis (Fekete Szarvú Hold, vagy röviden MJR) a pogány hagyomány örökségét, a poszt-folklór áramlatokat és a posztmodern zene élvonalát képviseli. Meszecsinkának való hely volt. Több izgalmas rituáléban volt lehetőségünk részt venni, és volt, amikor ellenünk dolgoztak az elemek.”

A KAMWA előadása:

A zenekar június 22-én adja az első idei budapesti koncertjét a Kobuci Kertben.

“Előttünk a Napfonat női együttes mutatja be a nemrég megjelent albumát. Exkluzív koprodukciót is láthatnak a látogatók, ugyanis Annamari és Napfonat közösen adnak elő egy dalt, még magasabbra állítva a női energia szintjét.”

A zenekar több új, lemezen még nem megjelent dalt fog előadni, és lesz olyan is, amit először játszanak. A Napfonat pontosan 19-kor kezd, a Meszecsinka pontosan 20:30-kor.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
803FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk