Hirdetés
Hirdetés

Itt egy thrash-szám az új Machine Head lemezről

Azt régebb lehet óta tudni, hogy a Machine Head dolgozik az új lemezén, sőt már akkor is dolgoztak új dalokon, amikor a zenekar a retro-turnéját csinálta meg promózta. Robb Flynn, a nagyotmondásairól híres zenekarfőnök akkor jelezte, hogy a zenekarát szétrobbantó előző lemez helyett visszatér a gyökerekhez. El is kezdett új számokat csepegtetni sőt, tavaly egy három számos EP is kijött, aminek az összes dala rajta lesz az új anyagon is. Ezek kétségkívül hagyományőrzőbbek, de van rajta egy elmélkedősebb dal is (Arrows In Words From The Sky). Most itt van a teljes tracklist, illetve egy új dal is, ami old-school thrash, baromi száraz hangzással.

Hirdetés

A zenekar jelenlegi tagnévsorát nem igazán lehet követni, Flynnen kívül csak Jared MacEachern (basszusgitár) tűnik biztosnak, illetve fix lehet Wacław Kiełtyka (gitár) is, de a korábban említett Matt Alston helyett az EP-n Navene Koperweis dobolt, de mint tudjuk a Machine Headnél egy biztos pont van: Robb Flynn.

A nyár végén érkező album tracklistje:

01. Slaughter The Martyr
02. Choke On The Ashes Of Your Hate
03. Become The Firestorm
04. Overdose
05. My Hands Are Empty
06. Unhallowed
07. Assimilate
08. Kill Thy Enemies
09. No Gods, No Masters
10. Bloodshot
11. Rotten
12. Terminus
13. Arrows In Words From The Sky

A zenekar október 18-án Budapesten koncertezik az addigra már elvileg új helyen lévő Barba Negrában, mégpedig az Amon Amarth és a kizárólag ex In Flames tagokat rejtő The Halo Effect társaságában.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók