Hirdetés

Itt az új Red Hot Chili Peppers-dal és klip, április elsején új lemez

Unlimited Love címmel április elsején érkezik az új Red Hot Chili Peppers-dal, amiről a Black Summert már meg is lehet hallgatni itt fentebb, vagy éppen nézni, mert klip is van hozzá. Ez ugye 17 év kihagyás után az első olyan dal, amit újra John Frusciante gitárossal rakott össze a zenekar. Az amúgy a 17 számos lemezt is nyitó szerzemény olyan, amilyen, a klip legfontosabb megállapítása pedig, hogy Anthony Kiedis túl sokat nézhette a Tiger Kinget. Az új lemezt amúgy már elő is lehet rendelni vinylen, CD-n és kazettán. Nyáron pedig jönnek Budapestre, ha minden jól megy.

„Csak az a célunk, hogy elvesszünk a zenében. Több ezer közös és magányos órán át csiszoltuk képességeinket egymás folyamatos támogatásával, hogy a lehető legjobb albummal rukkoljunk elő. Antennáink egy túlvilági kozmoszra kapcsolódtak, átkozottul hálásak voltunk a lehetőségért, hogy együtt lehettünk egy szobában, és megpróbálhattunk jobbá válni. Napok, hetek, hónapok teltek egymást hallgatva, komponálással, szabad jammeléssel, e jammek gyümölcsének nagy gonddal és céltudattal rendezésével. A hangok, ritmusok, rezgések, szavak és dallamok elvarázsoltak bennünket.

Epekedünk azért, hogy fényt gyújtsunk a világban, hogy felemeljük, összekapcsoljuk és összehozzuk az embereket. Minden egyes zene az új lemezünkön egy értékes darabunk, ami tükrözi az univerzumról alkotott nézetünket. Ez életünk küldetése. Dolgozunk, összpontosítunk és készülünk, hogy amikor jön a legnagyobb hullám, készen álljunk a meglovaglására. Az óceán hatalmas hullámmal ajándékozott meg bennünket, és ez a felvétel az életünk összessége. Köszönjük, hogy meghallgattad, reméljük élvezni fogod. Zúzzatok rá!”

– üzente a zenekar, John Frusciante pedig hozzátette:

„Amikor elkezdtük az új anyagot írni, azzal indítottuk, hogy olyan előadók régi dalait vettük elő és adtuk elő, mint Johnny “Guitar” Watson, The Kinks, The New York Dolls, Richard Barrett és mások. Fokozatosan elkezdtünk új ötleteket bevezetni, a jameket dalokká alakítani, és pár hónap múlva már csak az újdonságokat játszottuk. Az a könnyed szórakozás, amit akkor éreztünk, amikor mások zenéit vettük elő, írás közben végig velünk maradt. Számomra ez a korong az egymás iránti szeretetünket és az egymásba vetett hitünket jelképezi.”

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk