Hirdetés
Hirdetés

Itt a HEMI Music Awards idei kilenc döntőse

A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) bejelentette a 2023-as HEMI Music Awards (HMA) kilenc döntősét. Közép- és Délkelet-Európa kilenc országából (Csehország, Észtország, Görögország, Magyarország, Észak-Macedónia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovénia) érkező kilenc HMA művésznek hozzáférést biztosítanak a kommunikációs és bevételi forrásokkal kapcsolatos készségeik és kompetenciáik fejlesztését célzó mentori és képzési tevékenységekhez, azzal a céllal, hogy elősegítsék nemzetközi karrierjüket.

Hirdetés

Ezenkívül hozzáférést kapnak a HMA turnéprogramjához, beleértve a booking menedzserekkel való együttműködést Európa-szerte, hálózatépítési tevékenységeket a kilenc HEMI partnereseményben, valamint jelöltenként 2000 eurós ösztöndíjat kapnak.

A döntősök:

badfocus/CZ

manna/EE

LIA HIDE/GR

Ficture/HU

Dina Jashari/MK

Klawo/PL

K not K/RO

MAiKA/RS

The Crossroads/Sl

A HMA kilenc döntősét a HMA első szakaszának 27 jelöltje közül választotta ki a HEMI nemzetközi zsűritagjai, akik fesztivál- és konferenciákat, zenei helyszíneket, booking ügynökségeket, zenei egyesületeket, exportirodákat és zenei médiát képviselnek. Köztük a Lángoló főszerkesztőjével.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók