Hirdetés

It’s Miller Time – Live session videóval jelentkezett Muck Éva és zenekara

Háromrészes live studio sessionnel jelentkezik Muck Éva és zenekara, az első klipet pedig itt a Lángolón láthatjátok.

Muck Éva tinédzserként váltott klasszikus zongoráról basszusgitárra, majd jó pár külföldi színházi és hazai session projekteken túl 2015-ben megnyerte a “Queen of Strings” nevű nemzetközi versenyt basszusgitár kategóriában. Az elismerés után elkezdett saját számokat írni és 2017-ben jelent meg első önálló nagylemezeBassology’ címmel a Hangfoglaló Program támogatásával, amiben a pop, neo-soul, jazz és hip-hop stílusok keverednek.

A most megjelent és a másik két, később érkező videó is Muck ennek az albumnak a dalait kelti életre. Az első felvonás a Bubenyák Zoltánnal közösen írt It’s Miller Time című számról készült felvétel.

Az élő formációban Éva Kaszás Péterrel dobon, Márkosi Jocival billentyűn és Jasper Andorral szaxofonon egészül ki, a zenészek ráadásul mind közeli barátok, hiszen Andor és Joci Muck Ferenc, Éva édesapjának tanítványai, Péter édesapja pedig szintén Muck Ferenccel zenél évtizedek óta.

A felvétel a Supersize Recording stúdióban készült a videófelvételt Bolyki Márton készítette, producerként pedig Kremán Patrick közreműködött a projekten.

Social:

Linktree
Youtube
Bassology
Facebook
Instagram

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,318KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk