Hirdetés
Hirdetés

It Only Gets Better – Premieren a Johnny Be John első saját dala

A napokban első szülinapos hazai rock and roll zenekar új dallal kezdi a nyarat. It Only Gets Better címmel a mai napon megjelent a Johnny Be John első saját szerzeménye ami egy angol nyelvű szám lett. A Kállai János és Perutek János tagokkal fémjelzett együttes elmondása szerint itt nem áll meg és folyamatosan publikálni fogja a rock szerető közönség felé a saját szerzeményeket.

Hirdetés

A zenekar a megalakulást úgy írja le, hogy „egy kellemes június közepi délutánon találkozott Peru és Kállai Jancsi, aki egymás markába csaptak és megalapították a Johnny Be Johnt.” Ez pontosan egy évvel ezelőtt történt. Nem kellett túl sokat várni míg Szuna Péter beszállt a basszusgitárosi posztra valamint Komáromszki Levente – az egyetlen nem fővárosi tag – egészen Győrből jött a dobok mögé. Ekkor már ősz volt és elkezdődött a zenekar alapkövének lerakása, ami több mozaikból tevődött össze.

“Nem voltunk egyszerű menetben idáig, mert a lógó tervezéstől az első koncerteken keresztül a közösségi kommunikáción át magunk építettük és építjük a zenekart. Az első dal azért is fontos, mert tényleg ezt írtuk meg elsőnek. Az It only gets better a mostani időszakról szól, igen, lesz ez még jobb is ahogy a cím tükrözi, de azért egy száguldós, csajozós dal lett. Amilyet szerintem várnak illetve vártak tőlünk”

– nyilatkozta Peru a zenekar frontembere.

A Johnny Be John ezidáig a Rómeó Vérzik illetve a Deák Bill Blues Band vendége is volt, egy saját, bemutatkozó bulin is túl van az együttes ahol olyan hazai rockzenészek voltak láthatóak a színpadon mint Szigeti Ferenc a Karthagó zenekar gitárosa és Hangyássy László, aki a Sing-Sing és Zorall együttesek alapítója. Augusztusban pedig a Johnny Be John nyitja a Rockbalaton fesztivált.

“Óriási dolog lesz ez, nagyon várjuk. Ráadásul itt már legalább négy-öt saját dallal fogjuk szórakoztatni a nagyérdeműt. Úgyhogy több mint érdemes lesz augusztus 10-én minket választani. Ami a stúdiózást illeti nem fogunk leállni. Szántó Sanyival nagyon jól megértjük egymást és folytatjuk a közös munkát. Idén egészen biztosan több saját szerzeményünket is megmutatjuk a közönségnek és videoklip is készülni fog”

– folytatta gondolatait az énekes.

Az augusztusi balatoni fellépés mellett még egy dátumot érdemes megjegyezni a zenekarral kapcsolatban, ugyanis szeptember 22-én ismét Budapesten adnak koncertet neves sztárvendégekkel a Backstage Pubban.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,995KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók