Hirdetés

Isten Háta Mögött-ősbemutató Szegedről

ihm_2014.jpg

15 éves turnéja közben, két akusztikus videót is forgatott az Isten Háta Mögött Szegeden a soundcity:szeged csapatával. Ezek közül az Egyensúly és váltóáramot korábban még sehol nem hallhatta a közönség, míg a Vízöntőt már jól ismerhetik a tavalyai Hazugságok harminc körül EP-ről. A zenekar PartyPontyos interjújából egyébként kiderült, hogy januárban visszatérnek Szegedre stúdiózni, és márciusban már meg is jelenik az új lemez.

A Bohém Tanyás forgatásról Hortobágyi Laci, a zenekar dobosa, a következőket mondta:

Eleve vártuk a szegedi koncertet, mert klubkoncertünk itt még nem volt (mennyire ciki már). Nagyon elkapott hangulatú kis helyen voltunk, ami adott egy plusz intimitást az egésznek. A két dal kiválasztása egyértelmű volt. Mindkét dalban nagy hangsúlyt kap a vokál, amit Bálint beszállása óta 3 szólamban élőben is tudunk hozni. Itt volt az ideje kicsit bizonyítani magunknak, az új szám bemutatása már nagyon érett.

Az IHM 15 éves, Subscribe-bal és Uzipovval közös turnéjából még négy koncert van hátra. A zenekar november 22-én Balassagyarmaton, 28-án Sopronban, egy nappal később pedig Székesfehérváron koncertezik. Végül december 27-én az Angerteával közösen az A38-on zárják az évet.

A felvételek mellett Kopcsák Róbert Körpanoráma, akkoriban című írása olvasható, akinek idén több műve is megjelent a gyulai Ifjúsági Kultúra Kávéház által kiadott IndulAtok antológiában.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
875FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló