Hirdetés
Hirdetés

Ismét magyar lemezek a neves nemzetközi listákon – És a Fonó díjazása

A WOMEX évről évre közzéteszi a legnépszerűbb világzenei lemezkiadók toplistáját is, ami több mint száz szakrádiós játszási listáiból áll össze. A Fonó évek óta benne van a Top 20-ban, de olyan erős pozíciót, mint idén, még nem sikerült elérni, ugyanis most ezüstérmes lett! – közvetlenül a Glitterbeat után, ami egy ideje kirobbanthatatlannak tűnik az első helyről. A Fonó ezzel az eredménnyel nem csak a hazai, de az egész kelet-közép-európai piacot is egyedüliként képviseli.

Hirdetés

A WOMEX (ami a 2015-ös sikeres megrendezés után újra hazánkba költözött volna idén októberben, de a nemzetközi járványhelyzet miatt online lesz megtartva) 2019 szeptembere és 2020 augusztusa közti időszakot veszi figyelembe a lista összeállításakor.

A 2019 októberi tárgyhóban egyszerre három fonós lemez is különböző világzenei rádióstopban szerepelt: a Parno Graszt Már nem szédülök, a Lajkó Félix & VOLOSI, és a Boban Markovic Orchestra MRAK című albuma. Ezen kívül szintén díjazásra került Balogh Melinda Napkerék című lemeze, Herczku Ági és a Bandától a KAMARA, a Muzsikás és az Amadinda közös lemeze, a Párhuzamok és kontrasztok, valamint hónapokon át toplistás volt a Besh o droM 20.

A Fonó Youtube csatornája

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók