Hirdetés

Intro – Bevezetés a könnyűzenébe!

intro_banner.jpg

A közelmúltban Intro címmel új könnyűzenei műsort indított a hatoscsatorna. A műsor, amely a legnépszerűbb hazai művészekkel készült beszélgetések mellett fiatal zenekaroknak is bemutatkozási lehetőséget nyújt a Szintén zenész rovatban, minden szerdán este héttől nézhető a hatoscsatorna műsorán és videótárjában! A hajtás után jövünk egy kis ízelítővel, valamint heti programajánlóval.

Ma este héttől a házigazda Dombóvári Gábor vendége lesz Török Ádám, a Mini és a R.A.B.B. legendás frontembere, akinek már a neve is garancia egy jó beszélgetésre! A Szintén Zenész rovatban egy feltörekvő jazz zenekar mutatkozik be, a NÉMO, akiknek Bal-jobb című klipjét is megnézhetitek. A Háttérben Géczi Ricsivel, a Plastic Bitch énekesével beszélgetünk, aki egyben a Rockstar Media munkatársa.

Az Intró korábbi részeit megnézheted a hatoscsatorna Youtube archívumában!

Sztorik a korábbi műsorokból: Hogy érezte magát Benkő László a ROLLING STONES buliján? Milyen volt a nyolctagú KISZ bizottság előtt tartott Karthago-koncert? Hogy került ki Amerikába a 100 folk celsius? Benkő László, Szigeti Ferenc, Bródy János, Zalatnay Sarolta, Egry János, Esze Jenő, és a hazai zene nagy egyéniségei osztanak meg sosem hallott sztorikat a házigazda Dombóvári Gáborral, és természetesen a nézőkkel

A Szintén Zenész rovatból megismerkedhetsz a friss, feltörekvő csapatokkal. Korábban már vendégünk volt a Headbengs, a VUK, a Margaret Island, a Gourmand, a Fatal Error, a Manaky, a Lynd , a Babelr, a The Trademark, a Budapest SKA Nu-Jazz Orchestra, a WindSingers acappella ,a Lóci Játszik, az Infusion Trio, Holecskó Gergely, a Words Are Melodies, Kalmár Panni és a Soul Surge.

Nézd a többi műsorunkat is!

Megtudhatod, mi történik a Főváros szívében! Jó hangulatú beszélgetések, hasznos információk, érdekes emberek, új és régről ismert arcok. Amit máshol nem láthatsz, azt mi mind megmutatjuk! Szórakoztatunk, tájékoztatunk és beszélgetünk – keresd a hatoscsatornát, amely adáskörzetünkben már több mint egymillió háztartásban elérhető!

A hatoscsatorna országosan nézhető közösségi televízió elérhető a következő szolgáltatóknál: UPC (555), T-home (58), DIGI (12), Mindig Tv extra (56).

Hatoscsatorna Web: http://hatoscsatorna.hu

Hatoscsatorna Facebook: https://www.facebook.com/hatoscsatorna

Hatoscsatorna Youtube: https://www.youtube.com/user/hatoscsatornamusorai

Az Intro – Bevezetés a könnyűzenébe a Cseh Tamás Program támogatásával készül!

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
872FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló