Hirdetés

Inside Your Sun – Premieren a Strong Deformity új nagylemeze

Egészen sokkoló, de az utolsó (illetve most már előző) Strong Deformity-lemez már 20 éve, hogy megjelent. A Magic Syrup, ami az Anima Sound System-es barátság gyümölcse volt, nagy port kavart annak idején rendhagyóságával, de azóta már bizonyította időtállóságát úgy is, hogy a zenekar 2007-ben inaktívvá vált.

2015-ben viszont újraéledt a csapat, először csak koncerteztek, aztán elkezdtek dalokat írni, amikkel a Lángoló olvasói már találkozhattak itt az oldalon, most pedig itt az új nagylemez Inside Your Sun címmel, amit teljes egészében meg is lehet hallgatni nálunk.

Az új anyag a korábbi Strong Deformity-lemezformulákat követve szintén tíz dalt tartalmaz. Több mint két évig dolgoztak rajta, négy stúdiót is megjárva. A hangszeres felvételeket és a keverést a Zengőkert Stúdio-s Bánházi Gáborra bízták aki a Lazarvs lemezeit is
készítette, az artwork pedig Weiler Péter munkája.

Lesz lemezbemutató is, mégpedig már a héten, május 28-án, szombaton az A38 hajón.  Vendégzenekarok a nemrég a A Dalban is versenyző Nova Prospect és a Type O Negative tribute műsorát hozó Green Men lesznek. Ezen kívül ott lesz még Molnár Bálint az Insane-ből, Prieger Fanni az Anima Sound Systemből, aki a lemezen is duózik Fekete Károly Stroing Deformity-énekessel és Kutzora Edina az Erik Sumo Bandből, aki szintén egy duettet énekel az albumon. És természetesen a lemezt is lehet majd kapni az A38-on a Hammerworld mellékleteként.

És akkor itt a lemez:

Spotifyon is:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk