Hirdetés

Ingyenes mesékkel készül a nyári szünetre a BOOKR és a Samsung

Több mint 400 interaktív mesekönyv válik ingyenesen elérhetővé a nyári szünetre, amelyek regisztrációt követően egészen az iskolakezdésig, azaz augusztus végéig élvezhetőek.

A Mesetár klasszikus és modern, animált digitális könyvei mellett képességfejlesztő játékok is elérhetőek lesznek ingyen a BOOKR Kids oldalán bármilyen Android vagy iOS készülékről ingyenesen. Aki viszont a Samsung Galaxy mobiltelefonjával vagy tabletével veszi igénybe, az további kilenc hónapig élvezheti ingyen a tartalmakat, vagyis összességében egy évig használhatja a szolgáltatást.

A Mesetárban olyan klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A „Mesék tanuláshoz” polc kifejezetten az alsó tagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segíti, a nyári szünet kötelező olvasmányait A Pál utcai fiúktól A kis hercegig akár otthon, a strandon, nagyszülőknél vagy rokonoknál is elérhetik a felhasználók. Július elején pedig teljesen megújul a felület, amit szintén elérhetnek a most regisztrálók.

A hozzáféréshez szükséges igénylést egészen 2022. június 30. éjfélig lehet leadni a weboldalon a további 9 hónapnyi elérést pedig a Members applikációból letölthető kuponnal lehet érvényesíteni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,600KedvelőTetszik
2,971KövetőKövetés
1,340FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés