Hirdetés

Ingyen Coldplay-lemez

Chris Martin a minap azt nyilatkozta, hogy az elkövetkező Coldplay-turnén mindenképpen szeretnék megköszönni a rajongók kitartó szeretetét. Mindezt az énekes úgy képzeli el, hogy rögzítenek egy koncertet, és annak felvételét ingyen adják az embereknek. De nem ám úgy, hogy majd az internetről le lehet tölteni, hanem rendes, kézzelfogható állapotban akarják azt osztogatni.

Na most a trükk a dologban az, hogy ehhez ugye el kell menni egy Coldplay-koncertre, ami persze nem két fillér (ezt amúgy Martin is kiemeli), szóval olyan nagy áldozatot nem hoznak a britek. Viszont akárhogy nézzük, így is elég nagyszabású terv több tízezer CD-t odacipelni egy-egy buli helyszínére.

Tehát a logisztikai kérdések egyelőre még nem tisztázottak, mint ahogy az sem, mit szól majd mindehhez a kiadó. Mindenesetre Chris Martin rettenetesen bizakodó, és véleménye szerint nagyon klassz dolog lenne ez tőlük.

Az igazi köszönet amúgy az lenne, ha mind a négyen ott állnának a kapukban, és adogatnák a cuccot, de hát ezt nem valószínű, hogy megcsinálják.

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló