Hirdetés
Hirdetés

Indusztriális verzió készült a The Devil’s Trade egyik dalához

Lángoló Premier

Még tavaly nyár végén jelent meg a The Devil’s Trade legutóbbi nagylemeze The Call of the Iron Peak címmel, aminek a turnéja a járvány miatt folyamatosan tolódik, de most legalább érkezett hozzá egy friss videó, méghozzá egy olyan verzióval, ami nem szerepel a lemezen: az LLNN-es tagok John Connor nevű projektje tette még világvégibbé a Dead Sister című dalt ezzel az indusztriális, zajos aláfestéssel, és lett belőle a Dead Sister Merope.

Hirdetés

A The Devil’s Trade mögött álló Makó Dávid még pár éve látta az LLNN-t Budapesten, és ahogy ő mondja, azonnal rajongó lett. Szóval amikor a dán postmetal-zenekar testvérpárja, Rasmus és Ketil G. Sejersen felkérte őt közreműködésre a John Connor nevű elektronikus projektjükhöz, azonnal igent mondott. Makó szerint ez a verzió egy olyan szintre emelte a szerzeményt, amire egyedül nem lett volna képes, és a mostani formájában ez már több is mint csak egy dal.

A John Connor úgy kommentálta a közös produkciót, hogy az olyan sci-fi filmzeneszerzők iránti csodálatukkal övezve, mint Alex North (Stanley Kubrick, 2001 – A Space Odyssey), Jóhan Jóhannsson (Denis Villeneuve, Arrival) vagy Brad Fiedel (James Cameron, Terminator) lőtték ki és állították föld körüli pályára a Dead Sister-t. Valami teljesen mást akartak alkotni, mint az eredeti, természetesen megőrizve az ének integritását és őszinteségét az új verzióban is. Ők is hozzátették, hogy régóta élvezik a The Devil’s Trade zenéjét, úgyhogy jó volt végre együtt dolgozni.

Itt a dal a videóval együtt:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók