Hirdetés

Indul a CokeZone klipversenye, a ClipZone!

PR.jpgKezdő zenekarok és előadók! Eljött a Ti időtök! A Coca-Cola segítségével most elkészíthetitek legelső profi videoklipeteket.

Hirdetés

Idén nyáron indult útjára a CokeZone, a Coca-Cola zenei programja. A CokeZone közösséget teremtett a zeneszeretetnek és a zenés képmegosztásnak;  a fiatalok szerint  zenét hallgatni és közben képeket nézegetni, azokat megosztani egymással menő dolog.

A CokeZone most nagy dobásra készül: egy izgalmas versenyre, amire minden kezdő hazai zenekar és előadó jelentkezhet. Bárki nevezhet, aki zenével foglalkozik: az extrém metálost éppúgy várják, mint a szintipoppert vagy a világzenést.

Mi a teendő, ha Te szeretnéd elvinni a fődíjat, vagyis a profi stáb segítségével elkészített videoklipet?

Először is nevezz be! #cokezone és #clipzone hashtagekkel töltsd fel a cokezone.hu-ra azt a zenédet, amit klipesítenél, és egy zenekari fotót, valamint egy rövid bemutatkozást. A zenédet feltolhatod a cokezone mobilalkalmazással is, amit ingyenesen tölthetsz le az App Store-ból vagy a Google Play áruházból.

Aztán kapcsolj rá, és gyűjts minél több követőt! Ha benne vagy az első ötben, az értő fülű szakmai zsűri, vagyis a The Grenma, Deniz és a Hősök személyesen is találkoznak Veled, hogy eldöntsék, ki az, aki a CokeZone profi stábjával készítheti el első videoklipjét.

Ne késlekedj, jelentkezz a ClipZone-ra!

Jelentkezési határidő: 2014.01.17.

A Coca-Cola vár minden feltörekvő előadót és zenekart! Egy profi klip gazdára vár!

További információért ide kell klikkelni!

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
740FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló