Hirdetés

Indul a Szitizen Prime, egyedi szigetes ajándékokkal

Újabb – kétnapos – jegyakciót indít a Sziget Szervezőiroda, ezúttal a kedvezményes árak mellé ajándékokat, extra szolgáltatásokat és élményeket is kapnak, akik minél gyorsabban megveszik a 2022-es bérleteiket. A jövő évi Sziget augusztus 10–15. között várja látogatóit a szokásos helyen. A mostani akció október 7-től 9-ig tart.

„Augusztusban bejelentettük a jövő évi Sziget dátumát, ezt kapcsoltuk össze egy kedvezményes jegyárral, amivel tulajdonképpen teszteltük, hogy mekkora a várakozás a jövő évi fesztiválra”

– mondta Kádár Tamás főszervező, aki hozzátette, hogy az akció a várakozásaikon felüli sikerrel járt, amiből arra lehet következtetni, hogy

„kiéheztek a fesztiválozók a nagy zenei eseményekre, illetve a Sziget hírneve és a márkába vetett bizalom is akkora, hogy akár zenekarok bejelentése nélkül is nagy a vonzereje”

– elemezte a helyzetet Kádár.

A mostani akció – a korábbi évekből már jól ismert – „Szitizen Prime”, amikor a kedvezményes jegyek mellé különböző szigetes relikviák (hátizsák, póló, zokni, re:pohár, buff és matrica) járnak egy csomagban, de ezúttal a Prime-jegyesek egy sorsoláson is részt vehetnek, ahol a szerencsések a jegyüket VIP jeggyé válthatják, vagy luxus kempinghelyet nyerhetnek, illetve egy különleges backstage túrán vehetnek részt. A részletek a fesztivál weboldalán találhatók, „de azoknak sem kell sokat várni, akik már a zenekarokról szeretnének hírt kapni, mert több, sokak által nagyon várt előadóval is aláírásközeli állapotban vagyunk. Hamarosan jelentkezünk a friss hírekkel” – mondta a főszervező.

Bővebb információ a www.sziget.hu oldalon.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk