Hirdetés
Hirdetés

Indul a SopronFest

„Sopron nem maradhat fesztivál, nem maradhat ünnep nélkül!” – fogalmazott Farkas Ciprián, a város polgármestere, utalva arra, hogy a város neve 1993 óta egybeforrt Magyarország egyik legnevesebb, legjelentősebb és legfontosabb turisztikai eseményével, a VOLT Fesztivállal, amely jövőre elmarad.

A sajtóanyagban azt írják, hogy a város vezetői a VOLT alapítóival és a soproni kulturális és gasztronómiai élet legfontosabb szereplőivel fogtak össze azért, hogy tavasszal egy, a hazai fesztiválpiacon is újszerű formátumú eseményt indítsanak útjára. Ahogy fogalmasnak, egy olyan fesztivált, amely deklaráltan nem a VOLT helyett indul, a SopronFest más évszakban – tavasszal -, számos helyszínen és egyedi programkínálattal várja a helyieket és a város vendégeit.

„A SopronFest 2023. április utolsó hetében a teljes várost élettel tölti meg: színházi, zenés, irodalmi, képzőművészeti, filmes és gasztronómiai programok, túrák váltják egymást sok-sok helyszínen: kávézókban, éttermekben, épületekben és szabadtéren. A fő esemény pedig április 28-29-30-án várja a soproniakat és a más városokból érkező turistákat: 3 napon át egy minden igényt kielégítő koncertkínálatnak ad otthont a Lővérek.”

A részleteket a szervezők Sopron legfontosabb ünnepén, a Hűség Napján, december 14-én közlik, a jegyelővétel ugyanezen a napon indul. Érdemes feliratkozni a hírlevélre a www.sopronfest.hu oldalon, így a feliratkozók elsők között kapnak hírt és válthatnak belépőt. Ugyancsak elindult a SopronFest Facebook és Instagram oldala.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,995KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk