Hirdetés
Hirdetés

Indul a 2023-as Eurovízión a Public Image Ltd., ki is hoztak egy új dalt

Hawaii címmel érkezett meg az egykori Sex Pistols-énekes John Lydon által vezetett Public Image Ltd. új dala, mellyel indulnak az idei, immár 67. Eurovíziós Dalfesztiválon, Írország színeiben. A poszt-punk színtér legendás csapata – melynek mai felállásában Lydon mellett Lu Edmonds, Scott Firth és Bruce Smith játszik – várhatóan élőben is előadja a dalt az ír RTÉ tévécsatorna The Late Late Show című műsorában, ami egyébként az amerikai NBC The Tonight Show-ja után a második legrégebb óta sugárzott ilyen jellegű műsor a világon.

Hirdetés

Lydon a következőképpen beszélt a dalról:

„Azoknak dedikáljuk, akik nehéz időket élnek meg életük során azzal a személlyel, aki a legfontosabb számukra. Ez egyben a remény üzenete is, hogy a szeretet végül mindent legyőz.”

Egy ilyen üzenet alapján gyanakodhatnánk akár valami gunyoros punk médiahackre is, de sajnos sokkal valószínűbb, hogy a Hawaii szövegét Lydon felesége, Nora Forster állapota ihlette, akivel 1978-ban házasodtak össze, és aki, ahogy ezt néhány éve nyilvánosságra hozták, előrehaladott Alzhemier-kórban szenved. Így azért egészen más megvilágításba kerül a most nyilvánosságra hozott szerzemény.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók