Hirdetés
Hirdetés

Ilyenek voltak a Super Bowl zenei fellépői

Most volt vasárnap a Super Bowl, ami ugye az NFL döntője. Itt van a negyedórás félidő, ahol szupersztárok szoktak fellépni. Show az egész, nem igazi koncertekről van szó. Ráadásul elvileg senki nem kap érte egy fillért sem, mert amolyan barterben nyomják a dolgot. A sztárnak jó a reklám, az NFL-nek meg az ingyen show. Idén a bulit a Coldplay szolgáltatta, akik játszottak egy slágeregyveleget, és picit csatlakozott hozzájuk Beyoncé, Bruno Mars és Mark Ronson. Nem igazán érdemes azzal foglalkozni, hogy jó volt-e a dolog. A funkcióját betöltötte a nagy színes kavalkád. Ebben a 13 percben többet nem is lehet. Maximum a Coldplay sajnálkozhat, hogy Beyoncé ellopta előlük a show-t a politikus, Fekete Párduc-os üzenetével. (Fotó: Timothy A. Clary/AFP/Getty Images)

Az este első zenei momentuma a teljesen konszolidálódott, majdhogynem felismerhetetlen Lady Gaga volt, aki a himnuszt énekelte el. Így:

Itt pedig a fő fellépés a Coldplayjel, Beyoncéval és Brunoi Marssal:

Egyébként a Metallica neve is felmerül időről időre, hogy ők játszanak a félidőben, de ez eddig nem történt még meg, James Hetfield frontember szerint nem is fog. Viszont most adtak egy teljes koncertet a San Francisco-i AT&T Pakban, amit ők viccesen Too Heavy 4 Halftime tárggyal küldtek szét ma hírlevélben. Ráadásul ők nem lacafacáztak, feltették a teljes streamet a netre (a koncert maga 13:45-nél kezdődik):

Advertisement
38,857KedvelőTetszik
3,021KövetőKövetés
2,230FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló