Hirdetés

Ilyen lesz egy rocker kezében a freejazz bass-fusion zene – PG King-klippremier

pg_photo.jpg

PG King, a Hooligans zenekar alapító tagja, szövegírója október 13-án megjelent, első szólólemeze instrumentális jazz funk fusion bass stílusban született. Az Unspeakable címet kapó album egyik meghatározó dalához, a G Flat-hez készült egyedi klipet mutatjuk most itt be a Lángolón.

A rockeresen előadott freejazz bass-fusion zene, az Unspeakable teljes anyaga az 1G Studios-ban, Budapesten és a Grammy díjas Paprika stúdióban, Andalúziában került rögzítésre. PG-t világszerte ismerik, 1991 óta a Delhusa Gjon, Hooligans, Belga, Kulcha, Adam Bomb zenekarokat alapozza basszusjátékával. A most megjelent lemezhez készült demók alapján készült első kritikák miatt a kimondhatatlan nevet kapta, mivel leírhatatlanul jó hangulatot áraszt James Bond-os filmzene, szwinges és latinos ritmusmegoldásaival.

Elvarázsol, elvonatkoztat, elaltat, felébreszt, kiszakít a mátrixból 1 órácskát, de ha az idő relatív, akkor örökké hallgathatod egy felhőn rózsaszín napszemüvegben a paradicsomból kihallatszódó freejazzt…

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg

A posztot a Cseh Tamás Program keretében az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
849FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló