Hirdetés
Hirdetés

Ilyen a cirkusz a Karmapirin szerint

kamrapirincirkuszszakos.jpg

A nyíregyházi Szüret Alkotóműhely néhány sokat próbált rockzenésze elhatározta, hogy olyan zenét szeretnének játszani, aminél az egyértelműen rockalapokra egy popénekesnő hangját rakják. Korábban Mankó Éva és Oláh Ibolya is énekelt a zenekarban, 2014. nyarától Szakos Andrea tölti be a frontember szerepét, aki a Megasztár hatodik szériájában a második helyen végzett Radics Gigi mögött. A zenészek azt mondták, hogy a most már több mint száz koncert alatt egyértelműen összecsiszolódtak, „a rockerek poposodtak, a popper meg rockosodott.” A most hároméves csapat ezt mondta a most megjelenő új albumról:

Egy poprock-lemezt készítettünk, 5 hónapig dolgoztunk rajta a Tankcsapda korábbi és a Kowalsky meg a Vega jelenlegi producereivel, a debreceni MMP Stúdióban. A tíz dalt 25 szám közül válogattuk ki. Olyan lett, mint a 80-as évek poprock lemezei, legalábbis hangulatban.

Bár ez az első tematikus lemeze a Karmapirinnek, 3 év alatt azért közel 100 koncertet adtak itthon és külföldön egyaránt. A korong első debütáló dala a Cirkusz címet viseli, egyben ez a lemez címe is, ráadásul klip is készült hozzá, amit alább meg is lehet nézni. A zenekar következő koncertje április 29-én lesz a Nomad és a pár éve újra aktív Slogan társaságában a Showbarlangban.

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg

Advertisement
38,854KedvelőTetszik
3,020KövetőKövetés
2,240FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló