Hirdetés
Hirdetés

Ilyen nincsen – És mégis van! Itt a LILA KESZEG új dala

Háromszámos bemutatkozó EP után új, digitális kislemezzel jelentkezik a LILA KESZEG zenekar. Az Ilyen nincsen a csapattól eddig megszokott poprock vonalat erősíti, némi funkys kalandozással színesítve a ritmust és a hangzást. A pörgős gitárriff végigvonul a verzéken, hogy aztán átadja helyét a refrén lágy zenei álmodozásának. A zene változatossága a szövegvilágban is leképeződik: a versszakok mindennapjainak valóságából abszurd álomvilágba érkezünk, majd hirtelen ébreszt a refrént záró „Ilyen nincsen”. A dalt a drum and bass kiállást követő orgonaszóló improvizációja zárja.

„Sokáig kerestem a megfelelő témát ehhez a zenémhez, és jó ideig tartott, míg megtaláltam a végleges szövegverziót.  Az egyszerű párkapcsolati botránynak tűnő történetet fura módon valójában egy régi zenészkollégám üzenete ihlette. Csak aztán jól beleéltem magam a helyzetbe és az egészet átemeltem egy másik síkra, mert így sokkal érdekesebb volt. Így tudott ez a vitázós agyrém egy alapvetően vicces, groteszk képben feloldódni a refrénben. Ez a kedvenc részem a dalban.”

– mesélte Dobos László.

Az együttes tagjai: Dobos László (The BlackBirds, FG-4, ex-Grenadir Mars) dalszerző-énekes-gitáros, Papp László Bogdán basszusgitáros, Tóth Bence (Kama3) dobos és Vecsei László (The BlackBirds, FG-4, ex-Grenadir Mars, Teát Rummal) billentyűs. A három Laci és a negyedik, tiszteletbeli Laci (Bence) zenekara idén őszre tervezi bemutatkozó koncertjét. Addig is új szerzemények, kislemezek sorát ígérik, és egy 2024-ben megjelenő LILA KESZEG albumot.

További információk a zenekar Facebook-oldalán! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,590KedvelőTetszik
2,998KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók