Hirdetés
Hirdetés

II. Classic Tribute Fesztivál holnap a Dürerben – Támogasd te is az őrbottyáni állatmentők munkáját!

bottyan_equus_hungaria.jpg

Általában nem sűrűn reklámozunk tribute rendezvényeket, de ez alkalommal kivételt teszünk, ugyanis egy jótékony célú eseményről van szó. A II. Classic Tribute Fesztivál holnap este lesz a Dürerben, ahol a helyszínen egy külön kijelölt pultnál a Bottyán Equus Hungária Ló- és Kutyaotthon munkáját támogathatják a látogatók adományokkal, illetve bármilyen állateledellel, konzervvel, táppal, takarmánnyal. Részletek a hajtás után! 

A rock és metal folklórjának mindig részesei voltak a lovak. Elég olyan dalokra gondolni, mint a Trooper a Maidentől, a Dead Horse a Gunstól, a Four Horsemen a Metallica-tól, arról nem is beszélve, hogy végeláthatatlan sorban szerepelnek régi bakelitlemezek borítófestményein a paripák. A II. Classic Tribute Fesztivál fellépői ezzel az estével az őrbottyáni Bottyán Equus Ló- És Kutyaotthon Alapítvány megsegítésére kérnek mindenkit.

Ha egy ló megöregszik, vagy már nem tudja azt a teljesítményt nyújtani, amit elvárnak tőle, legtöbbször vágóhídra kerül. A Bottyán Equus Hungária Alapítvány öreg, beteg, vagy veszélyeztetett lovak életét menti meg, 2001 óta. Önerőből, kétkezi munkával, sajnálatosan kevés külső segítséggel. Bár a nevük sokaknak ismerős, és Európában szinte egyedülálló a tevékenységük, a tényleges támogatás nagyon messze elmarad a szükségestől, mivel az állatvédelem fogalma a legtöbb embernél a kutyamenhelyeket jelenti. A lovak mellett náluk is találnak új otthonra kutyák, kecskék, nyulak, őzek is, tehát ténylegesen szükségük van minden lehetőségre.

A menhely támogatható az OTP Bank Nyrt.11742104-20039871 számlaszámon, az egyszázalékos adó felajánlását a 18694538-2-13 adószámra lehet megtenni.

A tradícionális rockzene értékteremtő és hagyománytisztelő műfaj, ami többről szól külsőségeknél és eladási listáknál. Életforma, világnézet, ami átsegít nehézségeken és erővel tölt fel. Legyen ez az este több, mint a másnap reggeli fülzúgás és gyógysörök nyitogatása!

A II.Classic Tribute Fesztiválon a klasszikus hard rock és heavy metal nagyjainak dalai szólalnak meg élőben, olyan magyar bandák kezei közül mint az Iron Inside (Iron Maiden), Reckless Roses (Guns’n’roses), ACidDC (AC/DC), Manomore (Manowar), Motörhand (Motörhead), Heep Freedom (Uriah Heep), Nightguest (Nightwish), Hammerstrike (Hammerfall), 4OZ (Black Sabbath és Ozzy), Heavy & Hell (Dio), Judas Best (Judas Priest) és The Privateer (Running Wild).

(Fotó: Bottyán Equus Hungária Facebook / Balda Niki)

További információk a rendezvény Facebook-eseményén! 

Advertisement
37,754KedvelőTetszik
2,981KövetőKövetés
1,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló