Hirdetés
Hirdetés

Így látja Magyarországot a Guns N’ Roses grafikusa

Ahogy írtuk kedden, a Guns N’ Roses minden egyes európai turnéállomásra készített grafikát, ami jellemző volt az adott országra, városra. Ezek mindig a koncert napján kerültek ki a Guns oldalára. Nos, mi már reggel óta a körmünket rágtuk, hogy mi lesz nálunk, aztán már azért, mert a zenekar egy béna Insta-story-n kívül egyelőre semmit nem tett ki az oldalra. Aztán váratlanul a Guns N’ Roses magyar rajongói oldalára kitettek egy plakátot, amit állítólag Luis Berger készített, és valóban olyan a stílusa, amilyen pár korábbi Guns-plakát volt.

Ő készítette a Guns N’ Roses kifejezetten Magyarországra készült grafikákát

Hirdetés

Korábban írtuk:

A Guns N’ Roses Hungary oldalán azt írták a képhez Luiz Berger ihletforrásaként:

„A sárkány a 18. század előtt a magyar kultúra és folklór elfogadott része volt, végül természeti jelenségekkel, például viharokkal társították. A mennydörgést a felhők felett harcoló sárkányok üvöltésének tekintették, farkukkal a felhőkbe ütközve, árvizeket és esőzéseket okozva. A lovag és a sárkány (kard és fogak) utalnak a Robert Willams féle Appetite For Destruction illusztráción látható szörnyre és robotra.”

Délutén ötkor megérkezett a teljes grafika, szóval így készül a Guns N’Roses a budapesti koncertre:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Guns N’ Roses (@gunsnroses)

Ahogy korábban írtuk, a zenekar már napok óta Magyarországon tartózkodik, pletykák szerint Slash a Hollywood Vampiresszel is fellépett volna kedden, de a koncert elmaradt.

Mai kapunyitás délután négykor, hatkor kezd a Phil Campbell and the Bastard Sons, hét után pedig bármikor színpadrab léphet a Guns N’ Roses, akiktől több mint háromórás show várható.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók