Hirdetés

Ideológiai okok miatt távozott Abbath zenekarából King ov Hell

koh.jpg

Tom Cato Visnes, művésznevén King ov Hell, vagy egyszerűen csak King kilépett Abbath zenekarából. A következő album szövegeit ugyanis Carl Gustav Jung művei inspirálták, és King úgy találta, hogy a svájci pszichiáter és analitikus kapcsolata a keresztény miszticizmussal összeegyeztethetetlen a zenekar imázsával. Mondjuk ezen nem is csodálkozunk olyasvalakitől, aki az interjúiból is kivágatja, ha véletlenül elmosolyodna.

A hírek szerint Abbath hamarosan közzéteszi nyilatkozatát az üggyel kapcsolatban. Annyi biztos, hogy a zenekar megy tovább, sőt, még koncerteket sem fognak lemondani King kilépése miatt. A basszusgitáros így nyilatkozott döntéséről:

Csak a legjobbakat kívánom a zenekar, a stáb és a kiadó tagjainak az elkövetkezendő koncertekhez, és az új albumhoz. Maga a zene brilliáns! Mindazonáltal meg kell őriznem a művészi intergritásom, ezért minden tiszteletem mellett az a helyes, ha távozom.

A magunk részéről reméljük, hogy King hamarosan talál egy olyan zenekart, ami illik világképéhez, egy új Jotunspor lemeznek például kifejezetten tudnánk örülni, mert – adjuk meg mindkét oldalnak, ami jár – ugyan egy tőrőlmetszett black metal ripacsról van szó, zenei szempontból általában nem érdektelen, amit csinál. 

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló