Hirdetés
Hirdetés

Idén utoljára játszik Budapesten a Vad Fruttik

vad_fruttik.jpg

Bár szeptemberben inkább a nyarat szokás zárni, a Vad Fruttik idénre Budapesttől búcsúzik a Budapest Park Kapuzárási Piknikre keresztelt nyárzáró fesztiválján, szeptember 23-án az Esti Kornél kíséretében. Infók a koncertről minden mennyiségben a hajtás után!

A Vad Fruttik az egyik legnépszerűbb fesztiválzenekarrá nőtte ki magát az elmúlt években, a bánat legmélyéből sarjadó szövegeivel és erőteljes, kissé fémes ízű gitárzenéjével. A zenekar tíz évvel ezelőtt gurította be a Sárga zsigulit a hazai zenerajongók garázsába, az elmúlt öt albumon pedig még olyan slágerekkel ajándékoztak meg minket, mint a Nekem senkim sincsen, a Lehetek én is, a Szemben állok a nappal vagy éppen a tavaly megjelent Tudom milyen albumról a Mi lenne jó.

A Vad Fruttik koncert igazi katarzis, lelkekig hatoló, ordítással megtisztító terápia a panel mélyéről. Az egyszerre felemelő és sötét érzelmekkel átitatott dalok Likó Marcell gondolataiból és gitárjának húrjaiból szakad fel és örvényként ránt magával mindenkit a közönségből – hogy aztán újra felemeljen „beborítva sugarakkal.”

A Vad Fruttik a sűrű nyár záróakkordjaként Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, a Kapuzárási Piknik fesztiválon köszön el ettől a nyártól – és erre az évben egyben a fővárostól is. Budapest záró Fruttikozás szeptember 23-án a Budapest Parkban. Előttük a szintén költői képekbe burkolózó, sötétebb hangulatú muzsikájú Esti Kornél játszik, akik idén jelentették meg Éjszaka van című új nagylemezüket.

További információk a koncert Facebook-eseményén és a Budapest Park oldalán

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló