Hirdetés
Hirdetés

Idén megjelenhet a Slipknot „elveszett” lemeze

Shawn „Clown” Crahan, a Slipknot perkása, egyben egyik fő kreatív embere az Upset Magazine-nak adott friss interjújában elég komoly meglepetést lengetett be erre az évre, ugyanis, ha minden igaz, 2023-ban tényleg előkerülhet a fiókból az a „Look Outside Your Window” című album, amit a zenekar tagjai, Corey Taylor énekes, Jim Root gitáros, Sid Wilson, a zenekar DJ-je és billentyűse, valamint maga Crahan készítettek a 2008-ban megjelent All Hope Is Gone lemez anyagával párhuzamosan. A „Look Outside Your Window” a zenekartól megszokottakhoz képest kevésbé tipikus, kísérletezősebb, atmoszférikus dalokat tartalmazott, és egy ponton meg is próbálták közös nevezőre hozni a végül a Slipknot negyedik albumának addig elkészült anyagával, de végül nem állt össze a kép, és mindmáig csak a Til We Die című szerzemény látott napvilágot ebből az eresztésből, az All Hope is Gone bónuszdalaként.

A lemez kiadása azóta sokszor szóba került, Clown legutóbb 2020-ban beszélt róla az NME-nek adott interjújában, miszerint 2019 karácsonyán már majdnem piacra dobták az anyagot, de végül meggondolták magukat, mert nem akarták, hogy elterelje a figyelmet az akkor még csak pár hónapja megjelent „We Are Not Your Kind” című hatodik lemezről. Crahan most úgy fogalmazott, hogy a „Look Outside Your Window” egy elképesztő anyag, és zenét és szöveget illetően is az egyik legjobb dolog, amit valaha csinált, illetve Corey Taylor is teljesen más arcát mutatja a dalokban, mint bármikor máskor.

„A jó hír, hogy április elsején lelépünk a kiadónktól, a Roadrunnertől. Nincsenek terveink arra vonatkozóan, hogy azonnal kiadjunk valamit, nem is beszéltünk erről eddig, de elképzelhető, hogy valami történik majd nem sokkal ezután. Jelenleg nincs más dolgunk, és készen állunk rá. Meg fogja érni a várakozást.”

Mivel a Slipknot köztudottan feketeöves mindenféle sztorik lebegtetésében, nyilván kivárjuk a végét, ugyanakkor mindig öröm, ha egy-egy ilyen, furcsa történetű anyag végül csak előkerül, szóval legyen így. A legutóbbi albumról itt írtunk.

Advertisement
38,917KedvelőTetszik
3,039KövetőKövetés
3,360FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló