Hirdetés

Idén is producer-workshopot rendez a HOTS – Indul a harmadik HOTS SongLab

2019 óta rendezi meg ősszel SongLab névre keresztelt workshopját a HOTS – Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda. A különleges eseményen nemzetközi sikerekkel rendelkező szakemberek, producerek segítségével dolgozhatnak majd együtt a kiválasztott produkciók új daluk véglegesítésén. Idén négy olyan producert hoz a SuperSize stúdiójába a HOTS, akik dolgoztak már többek között Demon Albarn, a Muse, Amy Winehouse, Sting vagy épp Nick Cave anyagain. A jelentkezéseket szeptember 17-ig várja a program.

A HOTS – Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda a SuperSize Recordinggal és az Artisjusszal közösen idén is megrendezi a HOTS SongLab produceri workshop sorozatot. A program először 2019-ben mutatkozott be azzal a céllal, hogy a nemzetközi piacra vágyó magyar produkciók külföldi producerektől leshessenek el bevett gyakorlatokat az utómunkában, a személyre szabott workshopok végeredménye pedig nyolc olyan dal, amik végső formájukat egy folyamatos párbeszédben nyerhetik el a SuperSize falai között.

A HOTS SongLab sorozat 2021 októberében kerül megrendezésre, és a tavalyi évhez hasonlóan most is négy nemzetközileg elismert producer dolgozik majd az általa kiválasztott magyar produkciókkal. Az esemény keretein belül október 11–12-én Marc Urselli (Nick Cave, Sting, Lou Reed); október 18–19-én John Foyle (Gorillaz, Blur, Damon Albarn, Years & Years); október 25–26-án Tommaso Colliva (Muse, Franz Ferdinand, Damon Albarn); és november 1–2-án Matt Lawrence (Adele, Amy Winehouse, Ellie Goulding) tartanak egy-egy egész napos workshopot az általuk kiválasztott zenekarok számára.

A jelentkezés határideje: 2021. szeptember 17.
Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

A HOTS SongLab Facebook eseménye elérhető ITT.

A beérkezett demók közül minden producer 2-2 produkciót választ majd, akivel a SuperSize stúdióban egy egész napos session során közösen dolgoznak a dalok befejezésén, szükség esetén rögzítik a változtatásokat, a workshopot követően pedig egyeztetnek az utómunkáról. Minden produkció csak egy dallal, egy producerhez nevezhet. Miután a szereplők választottak a beérkezett anyagok közül, az exportiroda levélben értesíti a meghívott produkciók képviselőit, hogy mielőbb elkezdődhessen az előzetes egyeztetés és a közös munka az már októberi workshopot megelőzően.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk