Hirdetés

Idén is elmarad a FEZEN, de lesz LIGET

2021-ben sem rendezik meg a FEZEN Fesztivált – írják közösségi oldalukon a szervezők. A jövőre 25 éves rendezvény a nemzetközi fellépők hiányával és a közönség védettségi igazolványhoz kötődő megosztottságával indokolta a döntést. De egy nyári, LIGET néven futó rendezvénysorozattal készülnek a FEZEN szervezői, és a jubileumi fesztivál szervezése is gőzerővel zajlik.

“Több mint 2 év szervezési munkája és az elmúlt hónapok kilátástalan esélylatolgatása után úgy döntöttünk, hogy a 2020-as után a 2021-es FEZEN Fesztivált is kénytelenek vagyunk lemondani”

– fogalmazott Kovács Antal főszervező.

Két fő okot jelöltek meg a szervezők. A nemzetközi előadók hiányát: mint írják, a korábban bejelentett fellépők nagy része már 2022-re tetette át a koncertet, és akikkel pótolni szerették volna, ők sem bíznak abban, hogy idén biztonságosan tudnak utazni. Ezenkívül védettségi igazolvány kérdését, hiszen lehetnek jó páran a már jeggyel rendelkezők közül, akik nem rendelkeznek majd védettségi igazolvánnyal a FEZEN időpontjában.

“Hiszünk benne, hogy a fesztiválozás a szabadságról szól, nem a korlátokról”

– fogalmaznak a szervezők.

Az is a lemondás mellett szólt, hogy még mindig nem tudnak semmit a zenés-táncos rendezvények újraindulásáról, az újraindításhoz kapcsolódó szabályozásról, viszont egy ilyen nagy rendezvény megszervezését nem lehet az utolsó pillanatra hagyni.

Programot is ajánlanak azért a FEZEN szervezői, elsősorban jövő évi jubileumukat:

“azzal tudtok a legtöbbet tenni a FEZEN-ért, ha Ti is hisztek bennünk, és jövőre használjátok fel a meglévő belépőtöket. Ígérjük, hogy igazi, jubileumi programot kaptok cserébe! Arra például emlékeztek, amikor a 20 éves jubileumunkon Alice Cooper belehajította a fehérvári éjszakába sétapálcáját? Vagy a szombatra, amikor a The Offspringről mentünk Scooterre? De velünk volt abban az évben Glenn Huges, Shaggy, a House of Pain, az Ignite és még hosszan sorolhatnánk.”

De biztosítanak jegyátváltási lehetőséget új nyári koncertsorozatuk, a LIGET eseményeire, és természetesen a teljes visszaváltásra is lesz mód.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
876FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk