Hirdetés

Idei első budapesti koncertjére készül Copy Con

copycon.jpg

Copy Con utoljára tavaly októberben játszott a fővárosban, szintén a ShowBarlang színpadán. A rendkívül jól sikerült őszi buli után nem is lehetett kérdés, hogy ugyanitt kezdi meg idei budapesti koncertjeinek sorát. A koncertre most egy páros belépőt is nyerhetsz, ha jól válaszolsz a játékban feltett kérdésre! 

A szolnoki reggae-mogul körül nagy a pörgés mostanság. Nagysikerű ’AZ’ c. lemezéről folyamatosan érkeznek a klipek – legutóbb épp Karácsonykor a rendkívül pozitív fogadtatásban részesülő no-budget, selfie-videó az Életek éneke című dalhoz. Copy Con a folyamatos koncertezés mellett jelenleg is új dalokon dolgozik. Most szombaton ismét Budapesten, a Showbarlangban lép színpadra. A bulira még elérhetők az elővételes jegyek, előtte és utána Selecta Áfonya adja majd a talpalávalót.

Most pedig jöjjön a játék. A következőre kérdésre valószínűleg minden rajongó könnyen tud majd válaszolni.  

Mi volt Copy Con első lemezének címe? 

a. Nép Hangja

b. Szolnok City 

c. Az élet megy tovább

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címen várjuk, ezúttal Lángoló-Copy Con-játék megjelölésű levélben. Nem sértődünk meg, ha megosztjátok ezt a cikket az idővonalatokon, vagy ha kedvelitek a Facebook-eseményt. A kérdésekre válaszolhattok fordulónként, vagy a végén egyszerre is. Február 17-én, pénteken reggel sorsolunk, a nyerteseket közvetlenül utána e-mailben értesítjük. Várjuk a megfejtéseket!

További információk a koncert Facebook-eseményén!

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló