Hirdetés
Hirdetés

Idegen – Premieren a Necropsia új dala

Egy éve, hogy a debreceni Necropsia újra aktív, sőt majdnem teljes a klasszikus felállás, hiszen Virág Zoltán Ales, Oroszi Tibor Rossi, Pósafalvi Krisztián és Szilágyi Pisti ismét a csapatban, csak Bodnár Zsolt Böske nem akart részt venni az újjáalakulásban. A jubileumi koncertekre Horváth István Pityesz ugrott be énekelni, majd 2023 szeptemberétől a korábban a Szegből és a Moltóból ismert Katona Péter lett a frontember.

Hirdetés

Az idén októberben debütált Kövek a zsebben című új dal már Katona tolmácsolásában jelent meg, most pedig itt a folytatás, az Idegen.

„Ez volt az első dal, amely közel húsz év elteltével megszületett. Sokkal komolyabb, nehezebben emészthető tétel, mint a Kövek a zsebben, ezért úgy gondoltuk, hogy ez a második bemutatásra kerülő dal legyen. Mivel a zenekar tagjai életvitelszerűen elég messze élnek egymástól, így hagyományos klipet most sem készítettünk, viszont a vizuál jól alátámasztja a dal mondanivalóját.”

A Necropsia egyébként megtette a jubileumi nosztalgiaköröket és a jövőjét új dalok írásával, új lemezek megjelentésével képzeli el. Természetesen a koncertek gerincét továbbra is a Mélység és a Magány rítusai albumok dalai adják. December 28-án a Roncsbárban Debrecenben, december 29-én pedig az Instantban Budapesten látható élőben a Necropsia. Mindkét este a Blackhoney és a Hatred Solution melegíti be a közönséget. Jegyek még kaphatók a Tixa jegyhálózatában.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók