Hirdetés
Hirdetés

ibis x ALL – Accor Live Limitless-szel közösen segít a fesztiválra hangolódni az Európa Színpadon – Nyerj egy felejthetetlen zenei VIP élményt a Szigeten az ALL és a Lángoló közös játékán!

Mindenkit szeretnénk emlékeztetni arra, hogy még mindig megy a játékunk, amiben az ibis az ALL – Accor Live Limitless-szel közösen segít a fesztiválra hangolódni az Európa Színpadon. Nyerj egy felejthetetlen zenei VIP élményt a Szigeten az ALL és a Lángoló közös játékán!

Az ibis Music újra élő koncertekkel tér vissza a zenerajongókhoz. Az ibis és az ALL a Sziget Fesztivál 2022-vel együttműködésben bemutatja az ibis x ALL Európa Színpadot. Az augusztus 10-én kezdődő budapesti fesztivál egész Európából és a világ minden tájáról vonzza az érdeklődőket, akiknek egy egész héten át felejthetetlen zenei élményekben lesz részük az élő zene ünnepén.

Az ibis x ALL Európa Színpad a világ minden tájáról érkező friss hangok és feltörekvő zenekarok miatt az összes zenerajongó érdeklődésére számíthat. Az ibis Music programmal az ibis a karrierjük kezdetén álló zenekarokat és művészeket támogatja: teret ad nekik, hogy bemutassák tehetségüket a szállodák zeneszerető vendégeinek és az ibis szállodák helyi törzsvendégeinek.

Idén először az ibis és az ALL – Accor Live Limitless, az Accor, Európa vezető szállodaláncának ingyenes hűségprogramja közösen támogatja a Sziget Fesztiválon az Európa Színpadot. A színpadon izgalmas, nemzetközi feltörekvő művészek mutatkoznak be – többek közt SYML (USA), cleopatrick (Kanada), Eefje de Visser (Hollandia), French79 (Franciaország), Nova Twins (Egyesült Királyság), Shelter Boy (Dánia), Surma (Portugália) –, így kiváló célpont lesz a zenerajongók számára.

Az ALL partnerség révén az Accor hűségprogramjának tagjainak lehetőségük van a Summer of Music idején egy exkluzív Limitless Experience-en részt venni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ALL – ACCOR LIVE LIMITLESS HŰSÉGPROGRAMRÓL, AMELY TÖBBET NYÚJT MINT SZÁLLODÁK ÉS KEDVEZMÉNYEK. 

Nyereményjáték

Nyerj egy életreszóló VIP élményt az ALL – Accor Live Limitless jóvoltából. A nyeremény magában foglal két VIP napijegyet a Sziget Fesztiválra augusztus 13-án, szállást két fő részére reggelivel az ibis Budapest Castle Hillben. Mindezek felett egy exkluzív kulisszák mögötti vezetést az ibis x ALL Európa színpadon.

A részvételhez töltsd ki az alábbi kvízt 2022. augusztus 7. vasárnap 22:00 óráig. A nyertest 2022. augusztus 8-án, hétfőn emailben értesítjük.

Részletes játékszabályzat

Az ibis egy nyitott és dinamikusan fejlődő márka 1974 óta. Az ibis szállodák ismertető jegye a modern, kompakt dizájn, élettel teli közösségi terek, otthonos szobák, nyüzsgő bárok, és korszerű, digitális megoldások. A márka az élőzene iránti szenvedélyéről is ismert, a vendégeknek minden hangulathoz összeállított lejátszási listákat kínál, és feltörekvő zenészek exkluzív koncertjeihez biztosít teret. Bárhová is utazik egy vendég a világon, az ibis mindig a megfelelő választás. Több mint 1200 szállodájával 65 országban az ibis világszerte a költségkímélő vendéglátás vezető márkájaként ismert és elismert. Az ibis a világ vezető vendéglátóipari csoportja, az Accor csoport tagja, amely több mint 110 országban több mint 5300 szállodát üzemeltet. A márka részt vesz az ALL – Accor Live Limitless  hűségprogramban, amely jutalmak, szolgáltatások és élmények széles választékához biztosít hozzáférést.

Az ALL Accor Live Limitless hűségprogram fogja össze az Accor csoporthoz tartozó márkákat, szolgáltatásokat és együttműködéseket. Az ALL élményeket és kedvezményeket kínál 68 millió tagja számára, hogy a hoteltartózkodáson túl partner legyen a mindennapi életükben – függetlenül attól hogy épp dolgoznak vagy kikapcsolódnak.

Advertisement
38,935KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló