Hirdetés
Hirdetés

Ibanez – endorser lett Szórád Jimmy, a Kowalsky meg a Vega basszusgitárosa

ibanez_artist_szorad_csaba_cut.jpg

Az Ibanez Guitars büszkén mutatja be hivatalos endorserei között Szórád Csaba Jimmyt. Jimmy 2005-ben csatlakozott a népszerű pop-rock zenekarhoz, a Kowalsky meg a Vegához. Zenei karrierjét szülővárosában, Jászberényben kezdte egy zeneiskolában, de először fúvóshangszeren tanult. Mivel már édesapja is A-kategóriás basszusgitáros volt, nem volt kérdés, hogy Jimmy is a gitárok iránt fog érdeklődni.

A Kowalsky meg a Vega 2017 októberében jelentette meg kilencedik nagylemezét, amely még ugyanebben a hónapban tripla platinalemez lett. 2011-ben elnyerték a Fonogram díjat, modern pop-rock kategóriában. Jimmy jelenleg is a zenekar Budapest Arénában 2018. február 17-én megrendezett nagyszabású koncertjére készül, előtte pedig története során először az Egyesült Királyságban is fellép a csapat. A zenész társa ezeken a koncerteken már új, SRSC805-DTF Ibanez basszusgitárja lesz. 

Az SR széria mindig is központi eleme volt az Ibanez elektromos basszgitár termékvonalának. A Jimmy által választott modell az első olyan SR szériás basszusgitár, ami úgynevezett „single-cut body“ dizájnnal készült. A nyárfagyökér fedlap és mahagóni test, illetve a „Purpleheart“ fogólap, gyöngyház pontberakással igazán kihangsúlyozza a gitár szépségét.

Győződjetek meg róla ti is, akár a hivatalos Ibanez kereskedőknél, akár a Kowalsky meg a Vega valamelyik soron következő koncertjén!

További információk a Kowalsky meg a Vega és az Ibanez weboldalán és Facebookján!

Advertisement
37,760KedvelőTetszik
2,981KövetőKövetés
1,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló