Hirdetés
Hirdetés

Ibanez Destroyer bemutató és dedikálás Lukács Lacival jövő csütörtökön

ibanez_workshop_lukacs.jpg

Június 15-én délután vitán felül különleges basszusgitár workshop helyszíne lesz a budapesti Hangszerarzenál, ugyanis Lukács László, a Tankcsapda frontembere várja majd a rajongókat délután 14 órától egy bemutató és egy dedikálás erejéig. Az esemény szakmai része 30 főre limitált, ezért érdemes mielőbb jelentkezni, pláne, hogy a helyszínen értékes nyereményeket is kisorsolnak a szervezők. A hangszerbemutatóról még több infó a hajtás után. 

Lukács László, a Tankcsapda énekese és basszusgitárosa, a Hangszerarzenál Budapest (HAB) üzletében dedikál, illetve tart zenei bemutatót, 2017. június 15-én 14:00 órakor. A rajongók, valamint a szakmai közönség lehetőséget kapnak, hogy közelebbről megismerjék az Ibanez Destroyer modellt, egyúttal az egyedi Tankcsapdás lakkozás háttértörténete is szóba kerül. A bemutató első órája kimondottan a szakmai közönségnek, zenészeknek szól, melyre összesen 30 főt várnak a szervezők. Fontos információ, hogy a bemutatón való részvétel regisztrációhoz kötött, erről a Hangszerarzenál Budapest Facebook oldalán tájékozódhattok. Regisztrálni június 11-én éjfélig lehet, tehát aki szeretne ott lenni a harminc között, az jelentkezzen minél hamarabb. 

Az esemény második fele egyértelműen a rajongóké. A Hangszerarzenál 15 órától újra megnyitja kapuit, immáron a nagyközönség számára is, így a dedikáláson mindenki részt vehet és begyűjtheti Lukács Laci autogramját. Természetesen a közös fotó sem marad el. A szervezők a helyszínen biztosítanak autogramkártyákat, így arra kérik a résztvevőket, hogy maximum egy személyes tárgyat hozzanak magukkal, amit a kártyán kívűl dedikáltatni szeretnének. Ha pedig mindez nem lenne elég, az eseményen kisorsolásra kerül egy Ibanez Jumpstart basszusgitár szett, egy BIGMINI tuner pedal, és egy Ibanez póló is.

További információk a rendezvényről a bemutató Facebook-eseményén

Advertisement
37,706KedvelőTetszik
2,983KövetőKövetés
1,630FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló