Hirdetés
Hirdetés

Ibanez Acoustic Day 2018 – Akusztikus és fingerstyle workshop turné a stílus avatott művelőivel

ibz_acoustic_day_2018_pr.jpg

Június 10-én, vasárnap ér Magyarországra, közelebbről a debreceni Rocksuliba az Ibanez egyedülálló rendezvénysorozata, az Ibanez Acoustic Day, melynek keretében az akusztikus gitározás és a fingerstyle műfajok iránt érdeklődők szerezhetnek friss élményeket és tapasztalatokat. A négy országban turnézó workshopon Marcin Patrzalek, Martina Blazeska és hazai színekben Nánási Sándor közreműködik, ráadásul a látogatók egy Ibanez AE315-NT gitárt is nyerhetnek. Minden szempontból megéri tehát részt venni a magyarországi állomáson. További tudnivalók a hajtás után!  

Az Ibanez szeretettel meghív minden gitárost és zenerajongót, az első ízben megrendezésre kerülő Ibanez Acoustic Day rendezvénysorozatra. Vegyél részt az Ibanez Guitars lebilincselően sokoldalú workshopján, ismerd meg  legújabb akusztikus gitárjainkat, és ragadd meg az esélyt, hogy megnyerd az Ibanez AE315-NT modellt! 

A rendezvény minden állomásán három kiemelkedő tudású Ibanez művész tart bemutatót. Találkozhattok a 17 éves, szupertehetséges fingerstlye előadóval, a lengyel Marcin Patrzałekkel, aki 15 éves korában megnyerte a “Must be the Music – tylko muzyka” tehetségkutatót. Videóit több, mint 28 millióan tekintették már meg.

Ott lesz a Berklee diplomás Martina Blazeska Macedóniából, aki most adta ki új albumát, “World on a String” címmel. Dalaiban nagyon komplex témákat és megnyerő refréneket kombinál. Sokat elmond róla, hogy az Ibanez „Thermo Aged“ széria világszerte terjesztett kampányának hivatalos arca.

Végül, de nem utolsósorban a magyar fingerstyle előadó, Nánási Sándor előadását sem érdemes kihagyni, aki gitárját – sodronyhúrokkal kiegészítve – egyben ütőhangszerként is használja, megteremtve ezzel egyedi stílusát és hangzását.

Természetesen mindhárom zenész szívesen válaszol a résztvevők kérdéseire, vonatkozzon az akár a hangszerekre, akár gitártechnikákra. Az esemény számos csúcspontja közül mindenképpen említésre méltó, hogy egy szerencsés résztvevő megnyerhet egy vadonatúj AE315-NT Ibanez akusztikus gitárt, amit természetesen dedikálnak is az előadók. Minden előadás után, további 3-3 nyertest választunk majd, akik értékes Ibanez kiegészítőkkel gazdagodnak.

Ne maradjatok le a turnéról!

Június 7. 17:00 Łódź (PL) Guitar Center

Június 8. 17:00 Praha (CZ) Music City

Június 9. 17:00 Zvolen (SK) Total Music

Június 10. 17:00 Debrecen (HU) Hangszerarzenál (Helyszín: Rocksuli)

További információk az Ibanez Magyarország Facebookján és az Ibanez weboldalán

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló