Hirdetés
Hirdetés

I Don’t Mind – Premieren a Pablo and the Escobars legújabb klipje

I Don’t Mind címmel megjelent a Pablo and the Escobars új klipje, mely a két hét múlva megjelenő #KETTESEPÉ című lemez előfutára. A klip alapötletét maga a főszereplő, Tózsa-Dédesi György „Madzag” (1983-2021) adta, aki az egyik legemlékezetesebb karaktere volt a hazai undergroundnak, sajnálatos módon a forgatás után három hónappal elhunyt.

Hirdetés

Madzag a klipben mindig jó szándékkal csöppen bele különféle szituációkba, azonban ezek a többi ember számára mégis kellemetlenséget okoznak. A sztori végén pedig felveszi a mentős ruhát, és elindul életeket menteni, ezzel üzenve, hogy a külső nem tükrözi egy ember belső értékeit.

A Takács Tibor rendezésében készült klip hangulatában a 90-es éveket idézi, amikor elhasználódott vhs kazettán lehetett visszanézni a családi felvételeket, ahol a felvételt készítő keze remeg, a kép pedig sokszor “hangyás”.

“Gyakorlatilag szándékosan rontottunk le egy jó minőségű felvételt, hogy átadjon egy szeletet abból amikor mi voltunk gyerekek”

– mondta a rendező.

A felvételeket illetve a vágást a Don Gatto zenekarból ismert Acélos Balázs készítette, de rengeteg külső segítség is érkezett a zenekar munkájához. A forgatási helyszíneket a Bp Ink Tattoo, valamint a Barhole Music Pub biztosította.

A #KETTESEPÉ December második felére várható, mely a WMMD által digitális platformokon fog megjelenni, összesen négy saját dalt, valamint két átdolgozást tartalmaz. További információkat és a megjelenés pontos dátumát a Pablo and the Escobars Facebook-oldalán közli majd a zenekar.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók