Hirdetés
Hirdetés

Huszonöt versenyző egy estén – Szeptember 24-én folytatódik a McDonald’s Budapest Open Mic

Szeptember 24-én 16:30 órai kezdettel folytatódik a Budapest Open Mic rendezvénysorozat, amely elsősorban feltörekvő rap és trap előadóknak biztosít bemutatkozási lehetőséget nyolc héten át, akik közül a legjobbakra rengeteg nyeremény vár a sorozat végén. A Subkult Production által szervezett BOM nem egyszerűen egy újabb tehetségkutató, sokkal inkább egy olyan személyiségépítő és egyben közösségteremtő kezdeményezés, amely figyelemmel kíséri a nyertesek útját a teljes ismeretlenségből a nagyközönséggel való első találkozásig és azon túl.

A versenyzők produkcióit idén a színtér leginkább felkapott újgenerációs hármasa zsűrizi:
Sisi, a magyar hiphopba berobbant üde színfoltja, aki a Spotify Equal Hungary nagyköveteként már a New York-i Times Square óriáskivetítőjén is szerepelt, Lil Frakk, a hazai trap szcéna egyik legismertebb figurája, a Sávlekötő podcast házigazdája, valamint a titokzatos-maszkos producer, Hundred Sins, aki a fiatal feltörekvő zenei generáció legnagyobbjaival dolgozik együtt.

A versenyen túl – melynek részleteiről korábban olvashattatok – a teljes program még nagyobb szakmai fókuszt kap, ugyanis az open mic bulikat zeneipari workshopok előzik meg, ahol olyan témák kerülnek nagyító alá, amelyek elengedhetetlenek a zenei karrierépítéshez. Nyolc hét, nyolc alkalom, nyolc téma kerül terítékre, a szövegírás, -értelmezéstől kezdve, a zenei producer szerepén át a vizuális koncepcióig, a zenei terjesztésig, a menedzsment fontosságáig vagy akár a magyar hiphop történetéig.

A szeptember 24-i menetrend:

16:30 Regisztráció
NINCS HELYSZÍNI REGISZTRÁCIÓ, csak az előre egyeztetett és lefixált időpontra jelentkező versenyzők tudnak aznap beregisztrálni a versenyre! Kérünk titeket, hogy időben érkezzetek 16:30-ra, mert lemaradtok a versenyről! Aki az egyszer már módosított időpontján sem jelenik meg a regisztráción, a versenyből automatikusan kizárásra kerül.

17:00 – Zenei workshopok – Kommunikáció, zeneterjesztés
Negyedik workshopunk ez alkalommal a disztribúció, a zeneterjesztés és a kommunikáció körül forog majd. Nagyon izgalmas, hogy most a WMMD tartja a workshopot, és biztosak vagyunk benne, hogy rendkívül kreatív és inspiráló lesz!

Előadók: Raul, Filo, Tibes

Nemcsak meghallgathatjátok a történeteiket, hanem interaktív beszélgetéseken és gyakorlati bemutatókon keresztül meg is oszthatjátok a gondolataitokat és kérdéseket tehettek fel nekik. Minden itt tanult új trükk hozzájárul majd ahhoz, hogy tehetségetek még jobban kibontakozhasson.

19:00 – A negyedik selejtező
A negyedik vasárnapon huszonöt versenyző lép egymás után a színpadra.

21:00 – Open mic
A buli nem áll meg! Akik nem vállalnak versenyt, de szívesen megmutatnák tehetségüket, most itt a lehetőség.

A novemberi Akváriumban megrendezésre kerülő díjátadó során derül ki, hogy ki a BOM közönségkedvence és a zsűri által legjobbnak ítélt előadója, akik a szponzorok jóvoltából értékes nyereményekkel, szakmai mentorációval, élő fellépési lehetőséggel, videóklippel, szponzorációs lehetőségekkel és egyéb szakmai díjakkal gazdagodnak.

Az idei program fő támogatója az idén 35 éves hazai McDonald’s, kiemelt szakmai együttműködő partnere a WMMusicDistribution, de a tavalyi évhez hasonlóan a Dorko és az Intermuzika Hangszerbolt is felajánlásával segíti az eseménysorozatot.

  • A McDonald’s budapesti plakátkampányt ajánlott fel a nyertesnek.
  • A Lángoló az interjús bemutatkozás lehetősége mellett felajánl egy-egy médiacsomagot, darabonként 1 millió forint értékben, amit a díjazottak aktuális / leendő kiadványaik, vagy az ahhoz kapcsolódó kiemelt események – release party, lemezbemutató koncert, kiemelt, fontos fellépés bárhol az országban – promóciójára fordíthatnak.
  • Az Intermuzika Hangszerbolt és Zenesuli  a szakmai díjazottnak egy M-Audio AIR 192-4 Vocal Studio Pro hangfelvételi stúdió csomagot mikrofonnal és fejhallgatóval, valamint egy Shure SM58-LCE dinamikus mikrofont ajánlott fel. A közönségdíjasról sem feledkeztek, ő is pakkot kap, méghozzá egy Shure SM58-KM-SOM SM58-LCE mikrofont,egy  K&M mikrofonállványt és egy 6 méteres Sommer Cable XLR-XLR kábelt.
  • A DRK 200.000 forint terméktámogatást ajánlott fel, valamint két fotózást.
  • A WMMD egyrészt az online zeneterjesztésben segít, a nyertesnek 1 évnyi ingyen terjesztést ajánlott fel, a közönségdíjasnak teljeskörű tanácsadást ad, illetve az online jelenlét optimalizálásban nyújt hathatós segítséget, mint ahogy az augusztus 30-i sajtótájékoztaón is kiderült, új műsorában, a DAL/APOZÁS különkiadásban foglalkozik a BOM legjobbjaival.

A rendezvény rossz idő esetén is megrendezésre kerül. A programváltoztatás jogát a rendezvény szervezői fenntartják!

További információk a Budapest Open Mic felületein!

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló