Hirdetés
Hirdetés

Húsz év után jelentkezett új dallal a Necropsia

Húsz év után először jelentkezett friss dallal a debreceni Necropsia. A csapat tavaly decemberben Horváth István „Pityesz” énekessel aktivizálta újra magát és két koncerttel ünnepelték meg a harminc éves jubileumot a Tankcsapda vendégeként, majd két ráadást adtak önállóan a Campus és a Fezen fesztiválokon. A nosztalgiázás után azonnal terítékre kerültek a friss ötletek és Pityesz helyére új frontember is érkezett Katona Péter személyében (ex Szeg, Molto).

Hirdetés

A Kövek a zsebben című tételről ők maguk azt mondják, hogy egy ős-hardcore zúzda 2023-as megszólalással, necropsiás tálalásban. A dalhoz készült videó Virág Zoltán, Ales munkája. A zenekar a debreceni MMP Hangstúdióban több dalt is rögzített, amelyek megjelenése folyamatosan várható.

A csapat nagy erőkkel készül a két évvégi koncertre, ahol a Mélység és a Magány rítusai lemezek klasszikus dalai mellett több új szám is hallható lesz. A debreceni Roncsbárban december 28-án, a budapesti Instantban pedig december 29-én lép fel a csapat két vendégzenekar, a Hatred Solution és a Blackhoney társaságában. A bulikra a jegyelővétel már elindult.

9230 Jubileumi koncert YouTube lejátszási lista (önálló dalok):

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók