Hirdetés
Hirdetés

Hurrá! Újra Faithless! A Balatonig kell értük menni!

Maxi Jazz és Sister Bliss egy egész nagyzenekarral jön majd Zamárdiba. Az idén 20 éves formáció több szülinapi koncertet is ad világszerte, az egyiket épp a Balaton-parton ejtik meg, szóval aki a 2011-es feloszlásig még nem látta őket Magyarországon (van ilyen ember?), az most mindent pótolhat. Itt lesz még a 25 éves, orosz származású, de Németországban élő EDM-huszár Zedd, aki már Grammy-díjat is bezsebelt. A szervezők szerint „bárkiben fel tudja ébreszteni a szunnyadó, partyra éhes fenevadat”, szóval nem biztos, hogy érdemes kihagyni!

Amikor 2007-2008 környékén a kanadai Deadmau5 beindította a progresszív house-hullámot a kontinensen, egy csomóan próbáltak rá felkapaszkodni. Páran lemorzsolódtak, de azért 1-2 arc fennmaradt. Ilyen Kaskade is, ő amúgy most először jár majd Magyarországon. Ha már Amerika, elhozzák nekünk a trap-EDM-elektro-keverék Flosstradamust is, akik amúgy az R&B felől is jönnek, napjaink e-zenéjének náluk nemigen van nagyobb olvasztótégelye. Azt már korábban megtudtuk, hogy érkezik Hardwell, aki a világ első számú DJ-je, legalábbis a DJ MAG szerint, most viszont kiderült, hogy két tanítványát is elhozza magával. Dyro és Dannic amúgy ismerősök között lesz, már ha az idei Sound brutális holland dominanciáját nézzük. Erre erősít rá Laidback Luke is, akit többek között arról is ismerhetünk, hogy ő az egyik azok közül, akiknek széles mosollyal meg lehet köszönni, hogy azt értjük populáris elektronikus zenén, amit.

De hogy ne csak az EDM-nél maradjunk, a techno életlenebb felét megfogó Âme mellett a Crosstown Rebels kiadó tech-house-forradalmában elég nagy szerepet játszó Art Department is szórakoztat majd Zamárdiban. Csakúgy, mint a sablondnb-t toló belga Netsky, de az újabb adag fellépőt bejelentő közleményben ott van a magyar StadiumX is, akikkel a Guetta-Romero-Avicii hármas körül lehet egyre többször találkozni.

Advertisement
Advertisement

Kommentek

[gs-fb-comments]
37,515KedvelőTetszik
2,928KövetőKövetés
1,230FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló