Hosszú és kontrolálhatatlan pöccsel rendelkezik Dánia új mesehőse

Szombaton a dán közszolgálati csatorna egy új gyerekeknek szóló mesesorozatot tűzött a műsorára, ami még az elfogadónak számító Dániában is sokaknál kiverte a biztosítékot. A DR csatornán ugyanis John Dillermand kalandjait kezdték el vetíteni, aki a világ legnagyobb hímtagjával felruházott embere, és emiatt sokszor kerül kalamajkába.

Hirdetés

Eddig az egész úgy hangzik, mint egy pornófilm sztorija, a mese leírása viszont úgy folytatódik, hogy a főhős a nem mindennapi adományát arra használja, hogy különféle akadályokat küzdjön le, például megszelídítsen egy oroszlánt, vagy éppen szabadtéren grillezzen, és előfordul olyan is, hogy a pénisze nem engedelmeskedik, ez pedig sokszor sodorja bajba.

Nem nagyon értjük, hogy a készítők mire számítottak, de rengeteg szülő felháborodott, miután elkezdték a gyerekükkel nézni a mesét, és hangot is adtak annak, hogy nem teljesen olyan szombati mesére számítottak, amiben egy csíkos ruhás férfi a méretes péniszével randalírozik a városban. Többen kiakadtak amiatt, hogy az egésznek olyan hatása van, mintha az normális dolog lenne, hogy egy férfi nem tudja a nadrágjában tartani azt, ami az esetek jelentős részében odavaló, és sokan emlékeztettek arra is, hogy a MeToo mozgalommal egy ilyen mese teljesen szembe megy.

Vannak, akik szerint azonban nem kell többet belelátni a mesébe annál, ami. Az ügy annyira elharapózott, hogy egy klinikai szakpszichológus, Erla Heinesen Højsted is megszólalt az ügyben, aki szerint a gyerekek viccesnek találják a nemiszerveket, és tulajdonképpen egy olyan főhőst ismerhetnek meg, aki impulzív, előfordul, hogy hibázik, aztán ezt felismeri, és dolgozik azon, hogy helyrehozza, miközben felelősséget vállal a tetteiért.

A csatorna azt mondta, hogy akár egy olyan műsort is csinálhattak volna, ahol egy nő a hüvelyével irányít dolgokat, azzal sem lenne gond, és Dillermand addig lesz a képernyőn, amíg a gyerekeknek tetszik. Ráadásul Dániában nem is ez az első szokatlan gyerekműsor, elég csak az Onkel Reje című, szintén gyereknek szóló műsorra gondolni, ahol a főszereplő féri káromkodik, pipázik, és nem hajlandó betartani az alapvető higiéniai szabályokat.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés