Hirdetés
Hirdetés

Hordozható cajon sokat utazó zenészeknek – Bemutatkozik a MEINL VivaRhythm® Cajon2Go

bemutatkozik_a_meinl_vivarhythm_cajon2go.png

Új szériás, hordozható útihangszert mutatott be a MEINL a VivaRhythm Cajon2Go képében, mely költséghatékony, mégis alternatívát kínál a tradicionális cajonok mellett. Ütőhangszereseknek, akusztikus formációkban játszó zenészeknek mindenképpen érdemes megismerkedniük vele! 

A MEINL VivaRhythm Cajon2Go egy igazi kompakt, hordozható útihangszer! Alapanyaga masszív karton, amely négy egyszerű lépésben, lapjára hajtott állapotból egy normál méretű cajonná alakítható. Stabil szerkezete könnyedén elbírja nem csak a gyermek, hanem a felnőtt zenészeket is. A hangszer megszólalása, a belsejében található sordonyhúrok miatt a pergődobokat idézi. Ugyanakkor, a karton alapanyag egy természetes, mély basszushangot biztosít. A Cajon2Go egy remek és olcsó alternatívája a tradicionális, fából készült cajonoknak.

Méret: 34cm (13,5″) szélesség x 45cm (18″) magasság x 31,5 cm (12,5″) mélység

Alapanyag: Karton

Terméktulajdonságok: Lapjára hajtott állapotból egy normál méretű cajonná hajtogatható. A belső sodrony terhelhetősége 150kg/330lbs. A hangszert természetes mély basszus és a pergődobokra jellemző sordonyos
hangzás jellemzi! 

További információ a MEINL webáruházában, a MEINL Viva Rhythm honlapján, és a Facebookon!   

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló