Hirdetés
Hirdetés

Hoppáhoppá! Itt egy új Thom Yorke-lemez!!

cover_1.jpg

Thom Yorke jól elaltatta a népet azzal, hogy össze vissza posztolgatott mindenféle képeket bakelitről, borítókról, plusz olyanokat nyilatkozott hozzá, hogy a Radiohead már a stúdióban dolgozik az új lemezén. Mindenki azt hitte, hogy hamarosan új Radiohead-lemez jön. Aztán fogta magát, és se szó, se beszéd, kiadott egy új szólólemezt. A nyolcszámos Tomorrow’s Modern Boxes azonnal le is tölthető a BitTorrentről hat dollárért (egy dalt és klipet ingyen is, lentebb), de akár deluxe bakeliten is meg lehet venni 30 fontért, amihez természetesen mindenfajta digitális formátum is jár. 

Thom Yorke és Nigel Godrich (Yorke állandó producere és zenésztársa) a torrentes terjesztéssel egy új lemezkiadási módszert szeretnének kipróbálni. Ha működik, akkor szerintük bármelyik zenekar alkalmazhatja ezt a nagyon egyszerű módot, amivel ők maguk adják ki a cuccaikat. Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem Yorkék találták fel ezt a lemezkiadási módot. A Pitchfork a Hundred Waterst és Willis Earl Bealt említi még, akik a BitTorrentett használták (itt még több van), de a lemezkiadós zeneipart temető Matt Mason BitTorrent-főnök az új Radioheadet is szeretné így megjelentetni.

A lemez ráadásul még jó is. Leginkább Yorke első szólólemezére, a The Eraserre hasonlít, és nem a jóval gitárosabb Atoms For Peace-albumra. Sőt, még a The Erasernél is több püttyögés van rajta. Lényegében ez egy tiszta elektronikus lemez, yorke-osan.

Itt van az A Brain In A Bottle című dal és klip róla, szép kis BitTorrent lejátszóba csomagolva:

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló