Hirdetés
Hirdetés

Csütörtökön startol a PAFE

logo_OK_high_color.png

A héten a 8. Pannónia Fesztivállal kezdetét veszi az idei fesztiválszezon: június 5-én, csütörtökön 11 órakor az eddigi legerősebb programmal beindul a buli a Balaton melletti Szántódpusztán, szóval készüljetek, STEAK LESZ!

30 hektárnyi fesztiválterület, 4 nap, 5 programhelyszín és összesen több mint 100 hazai, valamint nemzetközi előadó 12 900 Ft-os bérletáron – ezek a számok a PaFe idei legfőbb jellemzői. A program még a fesztivált megelőző héten is bővült: a skót Biffy Clyrót követően koncertet ad a The Prodigyből már jól ismert Leeroy Thornhill saját formációja, az angliai Smash Hifi, a hazai elektronikus vonalat képviselve pedig több mint kétórás settel készül Ludmilla, Karányi, a Drum & DJ, valamint a PaFe hivatalos záróbuliját prezentáló Wondawulf és JumoDaddy az Irie Maffiából.

Június 5-e és 8-a között a legjobban várt koncertek egyikét minden bizonnyal a The Offspring szolgáltatja majd, a rajongók számára pedig külön öröm, hogy a PaFe zárónapján valaki hazavihet egy, a zenekar tagjai által dedikált Lodestone Electric Pro S gitárt. A sorsoláson való részvételhez nem kell mást tenni, mint a jatek.pannoniafesztival.hu oldalon található játékban regisztrálni. Érdekesség egyébként, hogy a kaliforniai banda mellett a Biffy Clyro is olyan show-val készül, amellyel eddig a PaFe látogatói még nem találkozhattak: koncert közben változó színpadkép, pirotechnikai látvány- és műsorelemek, valamint háromszor annyi kivetítő és négyszer annyi intelligens robotlámpa gazdagítja majd az élményt, mint az elmúlt években.

A PaFe az idei évben is megközelítőleg a tavalyi elrendezésnek megfelelően épül fel, új helyszínt kapott azonban a Metálsátor, illetve a tavalyi nagysikerű 30Y „Szentimentálé” koncert helyszíneként ismert Pajtában most mozi kerül kialakításra. A helyszíni előkészületek a héten már megkezdődtek, és a szombaton induló építkezéssel folytatódnak, amelyben összességében több mint 400 fős stáb vesz részt. A 8. PaFe kapui június 5-én, csütörtökön 11 órakor nyitnak.

A PaFéra napijegyet 3500 Ft-tól, 4 napos bérletet pedig 12 900 Ft-tól vásárolhatunk. További jó hír, hogy elővételben online és a helyszínen is lehet SZÉP kártyával fizetni. (Ne feledjétek, a kártyán lévő juttatásokat május 31-ig tudjátok felhasználni!)

Bulizzunk egy hatalmasat Szántódpusztán, Magyarország igazi nyárindító fesztiválján! Minden adott egy őrületes partyhoz, szóval nincs kifogás: STEAK lesz!

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló