Hirdetés

Holnap este Paddy and the Rats a Budapest Parkban – Nyerj páros belépőt a bulira!

Az őszinte, hamisítatlan kocsmazene hazai nagykövetei, a Paddy and the Rats a világ számos táján hívja eszeveszett tombolásra és táncra a közönséget. Még mielőtt nekivágnak a nagyvilágnak – többek közt Oroszországban és Lengyelországban is fellépnek –, egy eget rengető bulira hívják a közönséget augusztus 26-án, azaz csütörtökön este a Budapest Parkban. Nyerjetek jegyet a koncertre!

Paddyék szeptember közepétől észak felé hajóznak, hogy Helsinkitől Varsóig megtáncoltassák az arra érdemeseket. Holnap viszont még elcsíphetitek őket élőben a Budapest Parkban is. A rendezvényre az early bird jegyek már elfogytak, de a Budapest Park és a Lángoló jóvoltából most egy páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak a játékban feltett három kérdésre.

A részvételhez nincs más dolgotok, mint kiküldeni a mellékelt űrlapot. Nem kötelező, de megköszönjük, ha ajánljátok a játékot ismerőseiteknek, esetleg megosztjátok idővonalatokon a koncert Facebook-eseményét!

További részletek és jegyvásárlási lehetőség a Budapest Park weboldalán! 

Fontos információ! A rendezvény a kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható! A védettséget igazoló kártya és a mobilapp is elfogadható, mindkét esetében szükség lesz személyazonosító okmányodra is, amivel a személyazonosságodat igazolni tudod. Ezek hiányában sajnos semmiképpen nem tudsz belépni a koncertre. A jogszabály értelmében ezek semmilyen más (papír)formátumú igazolással (sem oltási igazolással, sem orvosi papírokkal) nem helyettesíthetők.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk