Hirdetés

Hivatalos! Az LG kiszáll az okostelefon-piacról

Egy ideje már pletykálták, de csak nem akart bekövetkezni az, ami most valósággá vált: az LG hivatalosan is bejelentette, hogy kiszáll a mobiltelefon-piacról. Mindezt annak ellenére, hogy januárban titokzatosan megszellőztették a feltekerhető képernyőjű készülékeket a CES-es bemutatójuk végén.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés szerint azért döntöttek a bezárás mellett, mert így sokkal jobban tudnak majd a többi üzletágukra koncentrálni. Azt ugye nem írhatták, amit mindenki tud: míg az LG pár tízmillió készüléket adott el az utóbbi években, addig más gyártók, például a legnagyobb, ráadásul helyi konkurenciája, a Samsung, több százmilliót.

A már piacon lévő készülékek (például a black metalosok álomtelefonja, az LG Wing) még kaphatóak lesznek egy ideig, és a támogatás is megmarad rájuk az életciklusukig.

Ez azoknak is szomorú hír, akiknek fontos volt a jó zenei hangzás a telefonjukon. AZ LG V-szériájának volt ugyanis a jellegzetessége, hogy magas minőségű DAC volt a készülékekben, így nem kellett külső kütyü segítségével turbózni a zene minőségét, simán a telefonnal és egy jó fejhallgatóval is megvolt a hifi hang. Szóval aki még le akar csapni az utolsó darabokra a V60-ból, most tegye.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,839KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk