Hirdetés
Hirdetés

Hirtelen leszerveződött egy Carpathian Forest-koncert a jövő hétre

Utoljára egy különösen jól sikerült rockmaratonos fellépésen járt Magyarországon a Carpathian Forest, minden kultzenekar egyik legkultabbika. A norvég black metal első (vagy második, ezen mindig lehet vitázni) hullámához tartozó zenekarnak nem voltak legendás gyilkosságai, kínzásai, és nem is sikerült felépíteni maguk körül azt a bulváros ijesztgetést, mint amit a Gaahl-féle Gorgoroth-nak, de elég elolvasni ezt a mostanra már bőven klasszikus interjút Nattefrosttal, hogy megértsük, mi is itt a lényeg.

Hirdetés

A Carpathian Forest úgy tud punk és rock n roll lenni, hogy közben végig rettentően gonosz, viszont azok sem érzik magukat tőle magukra hagyva, akiknek az újsulis Darkthrone már nem veszi magát elég komolyan. Nem azért, mert a Carpathian Forestben ne lenne humor, hanem mert úgy tűnik, Nattefrost közel sem rajong annyira megszállottan a Candlemassért, mint Fenriz.

A zenekar koncertjét laza másfél héttel a megrendezés előtt jelentették be március 4-re az Instant-Fogas komplexumba, viszont mivel szombatról van szó, nincs nagyon kifogás.

Főleg, mert előtte a magyar szcéne is felvonul: a death metalban utazó Purulent Rites és a black metált játszó mosonmagyaróvári Witchtrone nyitnak.

Event: https://www.facebook.com/events/563777325787460

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók