Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Híres metálzenész is volt a Capitoliumba betörő tüntetők között

Aki nézte az utóbbi tíz órában a híreket, tisztában van vele, hogy több ezer ember rohamozta meg az Egyesül Államokban a törvényhozás épületét, mialatt odabent éppen arról vitatkoztak, hogy most akkor Joe Biden az lett-e az ország elnöke vagy nem. Donald Trump november elején hétmillió szavazat különbséggel elvesztette a választásokat, de ezt azóta sem hajlandó elismerni, és mindenféle bizonyíték nélkül folyamatosan választási csalást kiált, amit a fanatikusok el is hisznek neki. Ezek közül a fanatikusok közül törtek be többen szerdán a Capitoliumba, és ezek között volt Jon Schaffer, az Iced Earth főnöke is.

Hirdetés

Ezt igazából letagadni sem tudná, hiszen a CBS fotóján ott van világosan, ahogy mutogatva kiabál:

Egyébként valószínűleg nem is akarná letagadni, hiszen a gitárosról köztudottak a nézetei, rendszeresen nyilatkozik is róla, sőt, Sons Of Liberty néven zenekart is alapított erre, ahol ráadásul énekel.

Schaffer szerint a politikai elit célja nem más, mint egy világkormány, a mostani világjárvány pedig része az emberiség elleni profithajhász összeesküvésnek.

A Capitoliumba való betörés előtt amúgy a Die Weltnek is nyilatkozott arccal és névvel (igaz utóbbit elírták), ahol elmondta, hogy az amerikai törvényhozás nem a megfelelő emberekkel húzott ujjat, és hogy ha valaki erőszakot alkalmaz velük szemben, ők is ennek megfelelően fognak reagálni. “Nem ez a szándékunk, de készen állunk rá” – mondta a riporternek.

Eddig egyébként négy halálos áldozata van a Capitolium elleni akciónak, ahol már egy tüntető sincs az épületben, sikerült őket kiszorítani onnan. Donald Trump ugyan hazaküldte híveit, de ugyanezzel a lendülettel különleges, jó embereknek is nevezte őket, és ismét kifejtette, hogy megnyerte az elnökválasztást (ami ugye nem igaz).

Kommentek

35,681KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
737FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk